Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στον Βόλο

Συνελήφθη χθες  το  απόγευμα  στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ο μάδας  Δίκυκλης Αστυνόμευσης ( ΔΙ.ΑΣ. ) Μαγνησίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, δι...


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, άνευ ιατρικής συνταγής.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, μία 23χρονηημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, άνευ ιατρικής συνταγής.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικώνδισκίων, στερούμενος ιατρικής συνταγής, η οποία κατασχέθηκε.

Related

ΒΟΛΟΣ 3328630755355524756

Δημοσίευση σχολίου

  1. Θα πάνε στην Αστυνομική Διεύθυνση που είναι ο πρώην διοικητής πρεζέμπορας ναρκωτικών και μένει αγάμητος από την τοπική κοινωνία; Ένας πρεζέμπορας μπάτσος απόφοιτος φυλακών να είναι στη διεφθαρμένη αστυνομική διεύθυνση μαγνησίας; Kαι δεν έχει γίνει επανάσταση στην τοπική κοινωνία ; Δεν έχει γίνει διαδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που μοίραζε ναρκωτικά στα παιδιά μας και φοράει την άτιμη στολή του μπάτσου στο μπατσομέγαρο; Και η κοινωνία το ανέχεται; Απόφοιτος των φυλακών;Εκτός αν οι δημοσιογράφοι γράφουν παραμύθια και μας παραπληροφορούν όπως συνηθίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item