Στη Γενική συνέλευση των λιμανιών της Μεσογείου ο Βόλος

"Το λιμάνι του Βόλου μετέχει με τριμελή αντιπροσωπεία στις εργασίες της 51 ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise που είναι ο φορέα..."Το λιμάνι του Βόλου μετέχει με τριμελή αντιπροσωπεία στις εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise που είναι ο φορέας των Λιμένων της Μεσογείου για την κρουαζιέρα.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Τουλόν της Γαλλίας 11-14 Οκτωβρίου 2017. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγιναν στις 12 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προέδρου και των 12 Μελών του Δ.Σ., όπου έθεσαν υποψηφιότητα από ελληνικής πλευράς τρία (3) λιμάνια, Κέρκυρα, Πειραιάς, Βόλος. Και τα 3 λιμάνια εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Ισπανός Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης. 
Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Βόλου είναι από τα ιδρυτικά μέλη της MedCruise και είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στο Δ.Σ. του θεσμού στα 21 χρόνια της ιστορίας του. Όπως επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τρία ελληνικά λιμάνια ήταν ταυτόχρονα υποψήφια για το Δ.Σ. και πέτυχαν και τα τρία την εκλογή τους. 

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος μαζί με τα Στελέχη της ΟΛΒ Α.Ε. Αντωνοπούλου Μαρία και Παναγιώτη Φεύγα έχουν επίσης σειρά επαφών (business to business) με εταιρείες του χώρου προς προώθηση της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου και μετέχουν στις συζητήσεις για την προώθηση νέων προοπτικών στην κρουαζιέρα στις Μεσογειακές χώρες, μαζί με τους Προέδρους και τα Στελέχη των άλλων Λιμένων". 

Related

ΒΟΛΟΣ 4727360599525436013

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item