Ποδηλατοδρομία Βόλος - Αθήνα για τον καρκίνο

Με σύνθημα «Κύκλος Ζωής» ,  η Βολιώ τι σ σα εικαστικός Βασιλική Καλούτσα, ξεκινά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017  στις 9.30 π.μ. από το Δημαρχε...


Με σύνθημα «Κύκλος Ζωής», η Βολιώτισσα εικαστικός Βασιλική Καλούτσα, ξεκινά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου2017 στις 9.30 π.μ. από το Δημαρχείο Βόλου, μια ποδηλατοδρομία από το Βόλο έως την Αθήνα. Συνοδευόμενη με ποδήλατο από το Θεοφάνη Παναγιωτόπουλο και με αυτοκίνητο που θα ακολουθεί για λόγους ασφαλείας, η Βασιλική Καλούτσα θα διανύσει τη διαδρομή σε διάστημα τριών ημερών, με ενδιάμεσες στάσεις στις πόλεις της Λαμίας, της Αταλάντης και των Οινοφύτων, ενώ ο τερματισμός της ποδηλατοδρομίας θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι Αττικής στις 15 Οκτωβρίου 2017. 

Σκοπός της ποδηλατοδρομίας είναι να μεταφέρει μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης σε όλους τους καρκινοπαθείς και όχι μόνο. Πρόκειται για μιαδράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο, η οποία υποστηρίζεται από τους Δήμους: Βόλου, Λοκρών, Τανάγρας και Αμαρουσίου Αττικής καθώς και από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας. 

Σε κάθε πόλη – σταθμό της ποδηλατοδρομίας θα πραγματοποιείται και μία εκδήλωση, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν αθλητικοί σύλλογοι, φορείς, σύλλογοι αλλά και όλοι οι δημότες, προκειμένου να λάβουν και να μεταδώσουν το αισιόδοξο μήνυμα της Βασιλικής Καλούτσα

Στην πόλη – αφετηρία, το Βόλο, θα διοργανωθεί εκδήλωση στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου κατά την αποχώρηση της κ. Καλούτσα και της συνοδευτικής αποστολής το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις από τους Δήμους υποδοχής στη Λαμία, την Αταλάντη, την Τανάγρα και στον τελικό προορισμό, το Μαρούσι Αττικής. 

Η Βασιλική Καλούτσα αντιμετώπισε έναν επιθετικό και μεταστατικό καρκίνο με αισιοδοξία και θετική στάση ζωής. Η κ. Καλούτσα αναφέρει ότι ο καρκίνος την βοήθησε να αλλάξει τρόπο ζωής, αλλά και να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσα από την ενεργή της δράση στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του ΣυλλόγουΚαρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας. 

Πέρα από όνειρο ζωής, η δράση αυτή έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Για το λόγο αυτό από τις 10/10/2017 έως και τις 16/10/2017 θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή οικονομικής υποστήριξης για τον σύλλογο καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας. Όποιος επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να στέλνει ένα sms στο 19059 με την λέξη ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ και χρέωση 1 ευρώ. Η οικονομική υποστήριξη προς το Σύλλογο, θα του δώσει τηνδυνατότητα, με τη σειρά του, να υποστηρίξει τους καρκινοπαθείς του Νομού Μαγνησίας και να συνεχίσει το έργο του.

Το πρόγραμμα της ποδηλατοδρομίας (στάσεις για δράσεις και ενημερώσεις) έχει ως εξής: Λαμία 12/10, Αταλάντη 13/10, Οινόφυτα 14/10 και Μαρούσι Αττικής15/10. Τη δράση διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του «ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου» με την υποστήριξη των Δήμων Λαμιέων, Λοκρών, Τανάγρας και Αμαρουσίου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6395900855256226975

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item