Εργαζόμενοι ΟΤΑ Μαγνησίας: Συκοφαντεί και εξυβρίζει ο Δήμαρχος

"Στη συγκεκριμένη καταγγελία του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, με στοιχεία και αριθμούς για τα τοπικά εργατικά ατ...


"Στη συγκεκριμένη καταγγελία του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, με στοιχεία και αριθμούς για τα τοπικά εργατικά ατυχήματα, αλλά και τα επίσημα στοιχεία πανελλαδικά για τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα  του κλάδου, θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από τη Δημοτική Αρχή Μπέου-Θεοδώρου γιατί έχουν να κάνουν με τη ζωή και την υγεία των εργαζομένων του Δήμου μας. 
Φαίνεται όμως ότι για τον κ. Δήμαρχο αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο βασικός καημός του Δημάρχου είναι πως θα συκοφαντήσει και θα εξυβρίσει τα στελέχη του ταξικού κινήματος στο χώρο των ΟΤΑ, γιατί βλέπει στη πράξη ότι είναι η μόνη δύναμη που βάζει στο τραπέζι τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και οργανώνει καθημερινά τους αγώνες για την επίλυση τους. 
Οι αναφορές του κ. Δημάρχου περί νομιμότητας ενεργειών και πράξεων μόνον ως αστείο μπορούμε να τις  εκλάβουμε. Γνωρίζει πολύ καλά η παρούσα Δημοτική Αρχή Βόλου, όπως και οι προηγούμενες, ότι δεν είμαστε οι συμβιβασμένοι συνδικαλιστές που ονειρεύεται για συνεργάτες. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, σε καμία Δημοτική Αρχή. 
Ζούμε και παλεύουμε στο προσκήνιο του Βόλου και της Μαγνησίας. Μας ξέρει και μας κρίνει ο συνάδελφος μας  στους χώρους δουλειάς και η λάσπη και η συκοφαντία δεν μας αγγίζουν.

Εμείς ξαναρωτάμε: 7 εργατικά ατυχήματα στο Δήμο Βόλου τον τελευταίο διάστημα, και Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), που δεν έχουν δοθεί στους εργαζόμενους. Γι αυτά θα μας απαντήσει η Δημοτική Αρχή  η θα βγάλει καινούργια ανακοίνωση που θα μας βρίζει; "

Related

ΒΟΛΟΣ 1990873610517130432

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item