Επιλογή Ευθύνης: «Η δημοτική αρχή, μετά τη σχολική στέγη, άφησε τον Βόλο έξω και από τις χρηματοδοτήσεις για αθλητικά έργα!»

«Η  δημοτική αρχή  δεν  μπόρεσε να αξιοποιήσει ένα ακόμη πρόγραμμα χρηματοδότηση ς  σε όφελος της πόλης. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Πρόγρ...


«Η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ένα ακόμη πρόγραμμα χρηματοδότησης σε όφελος της πόλης. Αυτή τη φορά πρόκειται για το ΠρόγραμμαΔημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ.Α. για αθλητικά έργα, αφού, όπως προκύπτει σαφέστατα από τη χθεσινή απάντηση του εκτελούντος χρέη δημάρχου, Θ.Θεοδώρου, σε ερώτηση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ν.ΟικονόμουΦ.Λαμπρινίδη και Ν.Στόικου, δεν  κατέθεσε στη Γ.Γ.Α. ώριμες μελέτες για αναγκαία αθλητικά έργα στην πόλη μας, με τα αντίστοιχα τεχνικά δελτία και τα τεύχη δημοπράτησηςπαρά την επείγουσα και πιεστική ανάγκη για τέτοια έργα, τόσο για τη μαζική άθληση, όσο και για τοναγωνιστικό αθλητισμό. Η συνέπεια είναι να μείνει οΔήμος Βόλου έξω από το Πρόγραμμα, στην πρώτη φάση του οποίου ήδη επιλέχτηκαν και θα ωφεληθούν 26 άλλοι δήμοι της χώρας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά».

Και η  ανακοίνωση συνεχίζει:

«Στην απάντησή του, ο κ.Θεοδώρουπαρακάμπτοντας τα συγκεκριμένα ερωτήματα που είχαν καταθέσει οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, αναλώνεται στην καταγραφή κάποιων παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις από ίδιους πόρους του Δήμου.

Η αναφορά αυτή δεν μπορεί, ωστόσο, να καλύψει την ουσία, ότι δηλαδή η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε, για ακόμη μία φορά, να ανταποκριθεί σε ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμαΝα  σημειωθεί ότι ιδιαίτερο βάρος δίνεται από το Πρόγραμμα σε εγκαταστάσεις που χρήζουν συντήρησης, εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης και που καλύπτουν άμεσες ανάγκες της μαζικής άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, η προχειρότητα,  η άγνοια και η έλλειψη σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, και στον τομέα των αθλητικών έργωνΚατάφεραν να μείνει ο Βόλος έξω και από το πρόγραμμα αθλητικών έργων, όπως έμεινε έξω, με ευθύνη τους, από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη σχολική στέγη, αφού η πρόταση που είχε καταθέσει η δημοτική αρχή δεν κρίθηκε συμβατή προς την πρόσκληση του προγράμματος. Το αποτέλεσμα της ανερμάτιστης διοίκησης της δημοτικής αρχής το πληρώνουν οι δημότες.» 

 

Related

ΒΟΛΟΣ 1866284001166513055

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item