Μπασδάνης: Ο Πλαστάρας ήρθε γιατί δε μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο - Απάντηση προέδρου ΟΕΒΕΜ

Aνατροπή στην παρουσία του Τρ. Πλαστάρα στην εκδήλωση της παράταξης Μπασδάνη, αφού ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ερμήνευσε την παρουσία τ...


Aνατροπή στην παρουσία του Τρ. Πλαστάρα στην εκδήλωση της παράταξης Μπασδάνη, αφού ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ερμήνευσε την παρουσία του προέδρου της ΟΕΒΕΜ ως… αδυναμία στελέχωσης ψηφοδελτίου ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.
Στη δήλωσή του ο κ. Μπασδάνης αναφέρει:
«Για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Προέδρου της ΟΕΒΕΜ, σημείωσε. Θεωρώ ότι σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Με την παρουσία του, διαπίστωσε κι ο ίδιος, ιδίοις όμασι ότι καλό θα είναι να μην καταρτίσει ψηφοδέλτιο και κατανοώ την δυσκολία του.
Εμείς τον καλούμε να συμπράξει, να συμπαραταχθεί μαζί μας σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια γιατί δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα. Τα προβλήματα είναι κοινά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι ενωμένοι με μία γροθιά».
Παράλληλα, ο κ. Μπασδάνης θέλησε να στείλει μήνυμα και στους ενοίκους της πλατείας Ρήγα Φεραίου οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τις επιμελητηριακές εκλογές. Τους κάλεσε να σταματήσουν και να ασχοληθούν με το δημοτικό τους έργο.
Όπως υπογράμμισε «τις τελευταίες ημέρες -κι αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί ιδιαίτερα- κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ασχολούνται πολύ ενεργά με το να προσελκύσουν επιχειρηματίες και να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιο του κου Πλαστάρα. Καλά θα κάνουν να το σταματήσουν αυτό, διότι δεν διευκολύνει τους επιχειρηματίες ώστε να επιλέξουν ποιον πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν. Επιπροσθέτως, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση αυτούς που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν.
Θα τους καλούσα να ασχοληθούν με το δημοτικό έργο που και δύσκολο είναι και τεράστιο ενδιαφέρον έχει και να αφήσουν τους επιμελητηριακούς να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά».


Η απάντηση Πλαστάρα
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Τρ. Πλαστάρας απάντησε:
Νέα νοοτροπία,νέα κουλτούρα,νέα πρόσωπα..Φυσικά το παλαιό δεν έχει θέση...και επιτέλους ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ...Την ΟΕΒΕΜ των εκατοντάδων σωματείων καλέσατε....Όχι τον ανθυποψήφιο....party is over...Αναφορικά με τα λεγόμενα του απερχόμενου....

Related

ΒΟΛΟΣ 2491990370037279469

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item