Ανοίγει αύριο ο δρόμος Βόλου-Τσαγκαράδας στο Ξουρίχτι

Αποκαθίσταται από αύριο η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Βόλου-Τσαγκαράδας στη θέση “Ξουρίχτι” με απόφαση της Τροχαίας Βόλου. ...


Αποκαθίσταται από αύριο η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Βόλου-Τσαγκαράδας στη θέση “Ξουρίχτι” με απόφαση της Τροχαίας Βόλου. Οι εργασίες αποκατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο, (έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ), όπου σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα μετά από σφοδρές βροχοπτώσεις, συνεχίζονται, αλλά πλέον οι οδηγοί μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια από το εν λόγω οδικό τμήμα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που αφορούν στην προστασία του επαρχιακού δικτύου.
Το χρονοδιάγραμμα της εργολαβίας τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και πλέον ο δρόμος αποδίδεται προς χρήση στους οδηγούς και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Τμήμα Τροχαίας, όσο και τους οδηγούς που συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, κατά το χρονικό διάστημα που παρέμεινε κλειστό το εν λόγω οδικό τμήμα λόγω εργασιών αποκατάστασής του.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5924474361768734702

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item