Διαψεύδει τον Αχιλλέα Μπέο ο Κυριάκος Μήτρου

Με επιστολή του ο πρώην δημαρχος Βόλου διαψεύδει τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπεος στην τηλεοπτική εκπομπη του Δημητρη Μαρέδη για την πληρω...


Με επιστολή του ο πρώην δημαρχος Βόλου διαψεύδει τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπεος στην τηλεοπτική εκπομπη του Δημητρη Μαρέδη για την πληρωμή της εγγύησης του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Στη τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου κ.Μαρέδη την Τρίτη μεσημέρι 02-10-2017,στη TV ΑΣΤΡΑ πληροφορήθηκα ότι ο κ.Μπέοςαναφέρθηκε στην υλοποίηση της συμβάσεως της DOMOTEL (πρόεδρος κ.ΑπόστολοςΑλεξόπουλος),με τη ΔΗΤΕΒ ( επιχείρηση του Δήμου Βόλου) Κατά την περίοδο αυτή ήμουν εγώ Δήμαρχος Βόλου ,αν και την ευθύνη υλοποίησης της συμβάσεως είχε η ΔΗΤΕΒ, ωστόσο όμως αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη ανεξάρτητα αν δεν υπάρχει δική μου υπογραφή.
Κατά την διάρκεια αυτής της συνέντευξης ακούστηκαν σοβαρές ανακρίβειες που έχουν και συκοφαντικό χαρακτήραΟυδέποτε, όπως ειπώθηκε, δόθηκαν μετρητά και μάλιστα σε σακούλες από τον κ. Αλεξόπουλο. Η πραγματικότητα είναι ότι κατατέθηκε στην Εurobank η με αριθμ.00077711-1 επιταγή της εταιρίας του, στον λογαριασμό0026.0078.48.0200086953 της ΔΗΤΕΒ. Τα χρήματα αυτά διετέθησαν σε οφειλόμενες υποχρεώσεις της ΔΗΤΕΒ όπως ΙΚΑ (194.769,51), ,στο ΚΤΕΛ Βόλου (27.875,38),για μισθοδοσία προσωπικού (48.450,00),στο ναυπηγείο του Ρέππου  για την ΑΡΓΩ(45.500,00) και τα υπόλοιπα σε λοιπούς προμηθευτές. .
Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και λογικά δεν θα μπορούσα να θυμάμαι λεπτομέρειες οπότε αναζήτησα στοιχεία από το αρχείο μου  ,ευτυχώς που το κράτησα, γι αυτό και άργησα να απαντήσω . Τα όσα αναφέρω παραπάνω προέρχονται από επίσημα έγγραφα των επιθεωρητών του Υπουργείου ΕθνικήςΟικονομίας ( ΑΡΙΘ.51/18-6-2007). Και αυτό διότι ο τότε εισαγγελέας  Πρωτοδικών μετά από καταγγελίες της  αντιπολίτευσης και των σχετικών δημοσιευμάτων ζήτησε να πραγματοποιηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΗΤΕΒ Μετά μάλιστα τον έλεγχο και την κοινοποίησή του στην εισαγγελία έγινε η σχετική προανακριτική διαδικασία και ομόφωνα το Δικαστικό Συμβούλιο με το υπ’ αριθμό 503/ 2010 βούλευμα έθεσε την υπόθεση οριστικά στο αρχείο.
Μάλιστα στο ανωτέρω βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου διατυπώνεται επακριβώς ότι << η αρχική διακήρυξη αντικαταστάθηκε με υποχρέωση καταβολής εγγύησης ,ακριβώς διότι ήταν βέβαιο ότι υπήρχε ανάγκη να χρησιμοποιηθεί  το ρευστό της εγγύησης για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών της ΔΗΤΕΒ >>.
Φαίνεται ο κ. Μπέος υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης, γιατί δεν εξηγούνται  διαφορετικά οι αναφορές αυτές και θεωρώ ότι θα πρέπει να ανακαλέσει.  
Όλα τα  ανωτέρω στοιχεία παραμένουν στη διάθεσή σας.
Διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα  μου.

Related

Sticky 5704893703793530588

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item