Σκληρή απάντηση Δήμου Βόλου σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Σκληρή απάντηση εξέδωσε η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή πρωτοσέλιδο τοπικού εντύπου για το θέμα της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής πρώτης...

Σκληρή απάντηση εξέδωσε η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή πρωτοσέλιδο τοπικού εντύπου για το θέμα της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής πρώτης ύλης καύσης με προορισμό την ΑΓΕΤ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

Το λαθρόβιο έντυπο του μεγαλύτερου φοροφυγά που υπάρχει στην πόλη μας συνεχίζει να διαστρεβλώνει και να παραποιεί την  αλήθεια και αποτελεί μια ντροπή, μια χυδαία προσβολή για την τοπική μας κοινωνία.

Τώρα διαπίστωσε «έγκλημα» σε βάρος του Βόλου από τη Δημοτική Αρχή, γιατί προχωρεί το σχεδιασμό της και αρχίζει την υλοποίηση ενός μεγάλου περιβαλλοντικού έργου, που αφορά την κατασκευή και λειτουργία δύο μονάδων για παραγωγή SRF και κομποστοποίησης για τα απορρίμματα, με βάση την ευρωπαϊκή οδηγία και τον εθνικό και περιφερειακό σχεδιασμό στη χώρα μας.

Από τα μόνα σκουπίδια που μπορεί να κινδυνεύσει η κοινωνία μας, είναι από τα λεγόμενα δημοσιογραφικά, που προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντα και τις ιδιοτέλειες των διαφόρων πατρώνων τους δεν ορρωδούν προ ουδενός και προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη των πολιτών.

Φυσικά και τέτοιες θλιβερές φωνές και κραυγούλες απελπισίας δεν πρόκειται να μας σταματήσουν από το έργο μας, να χτίσουμε τον Βόλο του 21ου αιώνα, με όλες τις προϋποθέσεις και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται. Δεν μπορούμε να ζούμε κολλημένοι σε ένα φαύλο, σκοτινό παρελθόν, που κάποιοι – ευτυχώς ελάχιστοι – προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό, με τη φρούδα ελπίδα της ενδεχόμενης εφιαλτικής παλινόρθωσής τους.

Ο κόσμος προχωράει, ο Βόλος προχωράει, μαζί τους και εμείς. Αυτοί ας μείνουν μέσα στο βούρκο και στα σκοτάδια, όπου φαίνεται ότι αρέσκονται, γιατί μόνο εκεί…ευημερούν!

Related

ΒΟΛΟΣ 8590862466030692554

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item