Ξεκίνησε η επέλαση του «Δαίδαλου» στη χώρα

Το κύμα κακοκαιρίας που θα περάσει από την Ελλάδα τις επόμενες μέρες ξεκίνησε την επέλαση του από τα δυτικά. Ήδη από το πρωί είναι σε...


Το κύμα κακοκαιρίας που θα περάσει από την Ελλάδα τις επόμενες μέρες ξεκίνησε την επέλαση του από τα δυτικά.
Ήδη από το πρωί είναι σε εξέλιξη καταιγίδες στην Κεφαλλονιά, ενώ μέχρι το βράδυ η κακοκαιρία θα χτυπήσει αρκετές περιοχές της χώρας.
Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, ονομάστηκε «Δαίδαλος» από το Εθνικό Αστεροσκοπείο και θα επηρεάσει τη χώρα από σήμερα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/10.
Πιο συγκεκριμένα:
Την Δευτέρα 23/10, βροχές και καταιγίδες αναμένονται καταρχάς στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Την Τρίτη 24/10, ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από μεσημέρι, ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Την Τετάρτη 25/10, ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, με βελτίωση στα δυτικά και βόρεια.
Την Πέμπτη 26/10 και καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς τα νότια, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 5108858564057898497

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item