ΠΑΜΕ Δημοσίου:«Όλοι στην απεργία – αποχή από την αντιδραστική – εκβιαστική αξιολόγηση»

Παράσταση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν συνδικαλιστές  του Π.Α.ΜΕ. στο δημόσιο  ενάντια στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, στην Απ...


Παράσταση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν συνδικαλιστές  του Π.Α.ΜΕ. στο δημόσιο  ενάντια στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μαγνησίας, απαιτώντας να καταργηθεί η "εκβιαστική τροπολογία Γεροβασίλη" που ψήφισαν από κοινού οι ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ και η ΝΔ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Κυβέρνηση, ΣΕΒ και τραπεζίτες υλοποιούν και την “αξιολόγηση” στο Δημόσιο ως ένα από τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ΄ αξιολόγησης και όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων. Στόχος τους είναι να οικοδομήσουν έναν δημόσιο τομέα, ένα κράτος πιο εχθρικό, πιο επιθετικό απέναντι στα λαϊκά δικαιώματα. Μέσω αυτής της αυταρχικής τροπολογίας για την αξιολόγηση στο Δημόσιο, η συγκυβέρνηση, παίρνοντας τον βούρδουλα της τιμωρίας των δημόσιων υπαλλήλων, απειλώντας και τρομοκρατώντας τους υπαλλήλους με την κινητικότητα και της απολύσεις, επιχειρεί να τους εξαναγκάσει να «εργαστούν» για να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό για τα κέρδη και τις επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων.
Η κυβέρνηση με τη στήριξη της ΝΔ προωθεί τις ιδιωτικοποιήσεις, την επιχειρηματική -ανταποδοτική λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, τις απολύσεις, την ανεμπόδιστη επενδυτική έφοδο των μονοπωλίων. 

Οι συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ. κάλεσαν σε καθολική συμμετοχή στον αγώνα, με όλες τις μορφές της μαζικής πάλης και με την “αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης” είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ακύρωση στην πράξη της εκβιαστικής – αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Related

ΒΟΛΟΣ 2554318614118963623

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item