Ο Βολιώτης "φύλακας άγγελος" του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου (εικόνες)

Κατά την επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στον Αλμυρό, δίπλα του βρέθηκε ένας άνθρωπος που πολλοί τ...


Κατά την επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στον Αλμυρό, δίπλα του βρέθηκε ένας άνθρωπος που πολλοί τον αποκαλούν "φύλακα άγγελο" του Μακαριοτάτου.
Πρόκειται για τον Βολιώτη Σπύρο Καρανικόλα, αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρχιεπίσκοπο και η βαθιά φιλία και εκτίμηση κρατάει εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα ζήτησε από τον 37χρονο Βολιώτη δικηγόρο να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να τον συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και της ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη Αλμυρού.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχουν ζητήσει από τον κ. Καρανικόλα, να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία, εκείνος όμως δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως και δεν έχει απαντήσει αν τον ενδιαφέρει ή όχι. Πάντως στην εσωκομματική μάχη της Κεντροαριστεράς βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Δείτε εικόνες:


Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 4109191878483785910

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item