Σύνδεση αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου με την Πολωνία

Nέα πτήση σχεδιάζεται για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αυτή τη φορά από την Πολωνία, όπως ανακοίνωσε ο αερολιμενάρχης Κ. Ευσταθίου, μ...


Nέα πτήση σχεδιάζεται για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αυτή τη φορά από την Πολωνία, όπως ανακοίνωσε ο αερολιμενάρχης Κ. Ευσταθίου, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής. Όπως σημείωσε ο κ. Ευσταθίου, η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο φέτος παρουσίασε αύξηση της τάξης του 53% και εκτιμάται ότι το 2018 θα πάει ακόμη καλύτερα.
Σε ότι αφορά στην Πολωνία ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι τουριστικός πράκτορας τον προσέγγισε γιατί ενδιαφέρεται να μεταφέρει τουρίστες στα Καμένα Βούρλα και για να συμπληρώσει την πτήση, θα διαφημίσει το αεροδρόμιο και την περιοχή.
Τέλος ο κ. Ευσταθίου πρότεινε το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου να μετονομαστεί έτσι ώστε να δηλώνει ότι βρίσκεται στη Μαγνησία, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι το καλύτερο περιφερειακό αεροδρόμιο στη χώρα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γιώργος Ζαφείρης, είπε ότι γίνονται πολλά για την προσέλκυση εταιριών στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, χωρίς να δημοσιοποιούνται. “Αν συνεχίσουμε σιωπηλά και δημιουργικά τη δουλειά, θα καταφέρουμε το αεροδρόμιο μπορεί να γίνει προορισμός για Κεντρική Ελλάδα και Πιερία».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7631321467327452372

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item