Αγοραστός στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας «Λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα της Θεσσαλίας και δουλειές, δουλειές, δουλειές…»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επέδωσε στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα αναλυτικό υπόμνημα με τα αναγκαία έργα και παρεμβάσεις και ξεκαθάρισε ότι η Π...

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επέδωσε στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα αναλυτικό υπόμνημα με τα αναγκαία έργα και παρεμβάσεις και ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης των κυβερνητικών εξαγγελιών

Κ. Αγοραστός:
«Για να έχει το συνέδριο αντίκρισμα πρέπει τα λόγια να γίνουν πράξεις, οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν, τα προβλήματα να λυθούν, τα έργα να προχωρήσουν».

«Πλέον και άνθρωποι μέσης ηλικίας, οικογενειάρχες, ακολουθούν τους νέους στο δρόμο της ξενιτιάς για να εργαστούν. Καθημερινή μου έγνοια μία: «Δουλειές, δουλειές, δουλειές»

«Δεν δείχνει σοβαρή παρέμβαση και δεν συνιστά λύση να εξαγγέλλονται έργα νερού για τα οποία μόνο οι μελέτες θα χρειαστούν πέντε χρόνια να ολοκληρωθούν»
«Χωρίς αποφασιστική σύγκρουση με αυτή την παραλυτική συνθήκη ενός κεντρικού κράτους απαγορεύσεων, με ασφυκτικό έλεγχο επί των πάντων, η χώρα μας δεν μπορεί να υπερβεί την κρίση»
«Δεν μπορεί να βάζουμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους στο ίδιο τσουβάλι. Οι εξαγωγές φρέσκων φρούτων επί θητείας αιρετής Περιφέρειας αυξήθηκαν στη Θεσσαλία κατά 500%. Προφανώς αυτό δεν το κατάφεραν επιχειρηματίες και παραγωγοί από τον… καναπέ τους»


Λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα της Θεσσαλίας ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να σταματήσει το φαινόμενο της φυγής νέων αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπων στο εξωτερικό για να εργαστούν ζήτησε από την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με την ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο.
«Ένας Βρετανός συγγραφέας και σκιτσογράφος, ο Άσλευ Μπρίλιαντ, λέει ότι «οι περισσότεροι αισθάνονται πιο άνετα με παλιά προβλήματα παρά με καινούργιες λύσεις». Εμείς θέλουμε και αξιώνουμε λύσεις, βιώσιμες, οραματικές, καινοτόμες, ρεαλιστικές», είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και έκανε τον απολογισμό του συνεδρίου σημειώνοντας:
Αυτές τις δύο ημέρες έγινε πραγματικά ένας ζωντανός διάλογος στο συνέδριο. Τα πάντα, όμως, στην πολιτική κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Για να έχει, συνεπώς, το συνέδριο αντίκρισμα που να αποτυπώνεται στην πράξη και την καθημερινότητα, χρειάζεται να υπάρξει συνέχεια. Τα λόγια να γίνουν πράξεις, οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν, τα προβλήματα να λυθούν, τα έργα να προχωρήσουν».



Related

ΘΕΣΣΑΛΙΑ 8091690609583790512

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item