Στον Αλμυρό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Επίσημη επίσκεψη στον Αλμυρό θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμ...


Επίσημη επίσκεψη στον Αλμυρό θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο Β΄, προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.
Ο Μακαριώτατος θα επισκεφθεί την Μητρόπολη Δημητριάδος, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Ιεραποστολικού Κέντρου «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης», του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.
Ο κ. Ιερώνυμος θα αφιχθεί στην πόλη στις 6μ.μ. και η επίσημη υποδοχή του θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, από τον κ. Ιγνάτιο, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτριο Εσερίδη, τις Αρχές και τον λαό του Αλμυρού.
Αμέσως μετά, θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία για την έλευση του Μακαριωτάτου, στο τέλος της οποίας ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος θα προσφωνήσει τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος θα αντιφωνήσει.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3947861331921635014

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item