Χρυσοβελώνη για Μπέο: Κακομαθημένο παιδί - Μου ζήτησε να μεσολαβήσω για να μην τεθεί σε αργία (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη "ποταμό" η πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ...


Σε μία συνέντευξη "ποταμό" η πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA εξαπέλυσε επίθεση στον Αχιλλέα Μπέο, ενώ αποκάλυψε ότι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου της ζητούσε να μεσολαβήσει στον Πάνο Καμμένο για να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην τεθεί σε αργία.

"Γιατί πήγα στο συλλαλητήριο κατά Μπέου και Volos NFC"

"O κ. Μπέος έχει αντίπαλο τον εαυτό του και ορισμένους πολίτες αυτής της πόλης. Κάνει τις επιλογές του για άτομα, κόμματα και ομάδες. Έτσι έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να στηρίξουμε κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες της πόλης. Ο Ολυμπιακός με λάθος κινήσεις του κ. Μπέου είχε την κακή εξέλιξη που είχε. Αποφάσισε λοιπόν να στηρίξει μία ομάδα που δεν ξέρουμε από που κρατά η σκούφια του αναζητώντας νέο ακροατήριο για τις προσεχείς εκλογές."

"Μου τηλεφωνούσε, δεν του τηλεφωνούσα για να ζητήσει χάρη από τον Καμμένο"

"Ποτέ δεν του τηλεφώνησα για στήριξη. Ήξερα ότι υποστηρίζει διαφορετικό υποψήφιο (τον κ. Αγοραστό) ούτε στις εθνικές (στήριζε τη ΝΔ) και πολύ καλά έκανε. 
Εκείνος έκανε πολλά τηλέφωνα σε μένα. Καταρχήν ζητώντας να περάσει νομοθετική ρύθμιση για να μην τεθεί σε αργία. Να αλλάξουν τα δεδομένα για την αργία του. Εγώ μετέφερα στον Π. Καμμένο το αίτημα και εκείνος απέκλεισε κάθε συζήτηση για το θέμα αυτό. Όταν μάλιστα ο κ. Καμμένος ήρθε στον Βόλο και είχε ραντεβού με τον κ. Μπέο, ο κ. Μπέος δεν πήγε ποτέ στο Δημαρχείο.
Όταν έγινα υπουργός, δέχθηκα τον κ. Θεοδώρου για τους κυκλικούς κόμβους στο γραφείο μου στο Υπουργείο. Οι κόμβοι εντάχθηκαν κατόπιν δικών μου πιέσεων. 
Επίσης μου έκανε πολλά τηλέφωνα ζητώντας μου να αναλάβει η Περιφέρεια τα έξοδα συντήρησης της σήραγγας Γορίτσας και να απαλλαχθεί ο Δήμος.

Το ξήλωμά μου και η δουλειά του Μπέου"

"Η αντικατάστασή μου από το Υπουργείο δεν έγινε επειδή ήμουν ανεπαρκής, αλλά επειδή ο κ. Καμμένος έπρεπε να τηρήσει ισορροπίες στο κόμμα. Αλλά επειδή έχω και μία δουλειά να κάνω. Ο κ. Μπέος αλήθεια θα πει στους πολίτες του Βόλου τι δουλειά κάνει;
Ας πάψει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί"

Δείτε το βίντεο:
Related

Sticky 3559165163455091190

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item