Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Μετά την   επιτυχημένη  φιλανθρωπική  μουσική συναυλία «Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”»   που έγινε για την ενίσχυση της ομώνυμης οργάνωσης ...


Μετά την επιτυχημένη φιλανθρωπική μουσική συναυλία«Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”» που έγινε για την ενίσχυση της ομώνυμης οργάνωσης που ασχολείται με τον καρκίνο του μαστού που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαρίστων Βόλου Sempre Viva και της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσιασε συνεργασία με την χορωδία «ΙΩΝΙΑ»,υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας  Φραγκογιάννη με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα , Κασσιανής Αμυγδαλίτση, των μουσικών Φίλιππο  Ρέτσιο (Κοντραμπάσο), Βασίλη Λεμονιά (Βιολοντσέλο) Βαγγέλη Μπακάλη (Κρουστά ), Δήμητρα Καραφυλλάκη (Βιολί) και Παντελή Αντωνάκη(Μπουζούκι) και την  εκπαιδευτικό και αρθρογράφο Χαριτίνη Μαλισσόβα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία και να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Την Ιερά Μητροπόλη Δημητριάδος & Αλμυρού και τους εργαζόμενους σ ’αυτήν για την παραχώρηση του χώρου και την βοήθεια που προσέφεραν.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙΑγιώτης Σπύρος χαράξεις, σφραγίδες, επιγραφές, Αγιώτης Α. Απόστολος εκτυπώσεις, Απόστολος Κ. Αγιώτης βιβλιοχαρτοπωλείο Γράμματα, aerografia.gr, ζαχαροπλαστείο ΖήσουEstee LauderCompanies,  Μελωτρόπιο εργαστήρι μουσικής και τέχνης, Φροντιστήρια "ΔΙΑΣΤΑΣΗ" Βόλος - Ν. Ιωνία. 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ομάδαΛέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας   για την συμβολή της  και τους δημοσιογράφους του έντυπου  και ηλεκτρονικού τύπου   για την προβολή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.                                                                        

Το κοινό είχε  τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες. Η ενέργεια, ο παλμός και η υψηλού επιπέδου επίδοση της ορχήστρας και της χορωδίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που συμμετείχαν και στις δύο, ωθούσε το κοινό να συμπράττει τραγουδώντας και χειροκροτώντας.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7649143977494376354

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item