Μπέος: Θα στραφώ δικαστικά εναντίον εργαζομένων και πολιτικών για το σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ (βίντεο)

Τεράστιες ευθύνες στις δημοτικές αρχές Βούλγαρη και Σκοτινιώτη επέρριψε ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή ...


Τεράστιες ευθύνες στις δημοτικές αρχές Βούλγαρη και Σκοτινιώτη επέρριψε ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA.
Ο κ. Μπέος δήλωσε ότι παρότι ο κ. Σκοτινιώτης παρέλαβε το πρόβλημα, είναι η φυσική πολιτική συνέχεια της δημοτικής αρχής του Α. Βούλγαρη, αφού συμπεριελάμβανε στα ψηφοδέλτια πολλούς υποψηφίους και στελέχη της παράταξης.

"Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ ήταν τότε ο κ. Φοινικόπουλος, ο οποίος επί Σκοτινιώτη ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Οι ίδιοι είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά.
"Υπήρχε 100% σκοπιμότητα, άφησαν το ποινικό κομμάτι να περάσει, καλύπτοντας τους δικούς τους ανθρώπους" συμπλήρωσε.
Ο κ. Μπέος εκτίμησε ότι υπάρχουν σοβαρές υπηρεσιακές ευθύνες στα στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ ενώ ζήτησε κοινό μέτωπο της πόλης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
"Προσωπικά ως απλός πολίτης, θα υποκινήσω κι άλλους πολίτες και θα καταθέσουμε -αν η ΔΕΥΑΜΒ δε δικαιωθεί- αγωγή εναντίον υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων".
Για τον πρώην δήμαρχο Αλέκο Βούλγαρη ο κ. Μπέος δήλωσε πως είναι καλός άνθρωπος και προφανώς εξαπατήθηκε.
Τέλος, αποκάλυψε οτι η δημοτική αρχή θα στείλει επιστολές στους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να συστρατευθούν στον αγώνα κατά της ΕΡΓΗΛ.

Δείτε το βίντεο:

Related

Sticky 1365676637533347634

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item