Εξώδικο στα ΜΜΕ απέστειλε το Ορφανοτροφείο Βόλου με αφορμή δηλώσεις Αγραφιώτη

Εξώδικο προς ΜΜΕ της Μαγνησίας και της Λάρισας απέστειλε η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, με αφορμή τις δηλώσεις του τέως προέδρ...
Εξώδικο προς ΜΜΕ της Μαγνησίας και της Λάρισας απέστειλε η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, με αφορμή τις δηλώσεις του τέως προέδρου Άγγελου Αγραφιώτη.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Του Ν.Π.Ι.Δ. – Ιδρύματος με την επωνυμία «Ορφανοτροφείο Βόλου», που εδρεύει στον Βόλο, επί της οδού 2ας Νοεμβρίου, αρ. 10, νομίμως εκπροσωπουμένου από τον κ. Πρόεδρο αυτού, Κωνσταντίνο Θεοδώρου, Α.Φ.Μ.: 090021540 Δ.Ο.Υ. Βόλου.
ΠΡΟΣ
1. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον τίτλο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», ΘΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΕ, όπως νομίμως εκπροσωπείται, με έδρα στο Δήμο Βόλου, οδός Διάκου, αρ. 2 με Ιάσονος, τηλ. 2421421510.
2. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον τίτλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», όπως αυτή νομίμως εκπροσωπείται και εδρεύει στο Δήμο Βόλου, οδός Ιάσονος αρ. 77 – Κ. Καρτάλη, Βόλος, τηλ. 2421085531-3.
3. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον διακριτικό τίτλο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» όπως νομίμως εκπροσωπείται, με έδρα στο Δήμο Βόλου, οδός Αγίου Νικολάου με Δημητριάδος, αρ. 209, τηλ. 24210 38600.
4. Τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται.
5. Τον τηλεοπτικό σταθμό TRT, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται.
6. Τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται.
Βόλος 10η Οκτωβρίου 2017
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σήμερα, ημέρα Τρίτη, 10.10.2017 και περί ώρα 11 π.μ. ο παραιτηθείς το έτος 2016 Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελος Αγραφιώτης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον του Ιδρύματος, των μελών του, των εργαζομένων και των ανηλίκων φιλοξενουμένων τροφίμων του, για τις οποίες έχουν ήδη κατατεθεί αυθημερόν μηνύσεις στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας εναντίον του ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου.
Επειδή, σας δηλώνουμε ότι τα όσα εν γνώσει του ισχυρίζεται και διαδίδει εις βάρος του Ιδρύματος και των μελών του ο Άγγελος Αγραφιώτης είναι προδήλως και ασυστόλως ψευδή και συκοφαντικά και έχουν ως μόνο στόχο να πλήξουν το Ίδρυμα, τη φήμη του, το κύρος του, την ιστορία του στην κοινωνία του Βόλου, καθώς και την τιμή και την υπόληψη των μελών του ΔΣ του Ιδρύματος, εκθέτουν δε ανεπανόρθωτα, αδικαιολογήτως και παρανόμως τους ανηλίκους τροφίμους του Ιδρύματος, προξενώντας τους μεγάλη βλάβη στην ψυχοσύνθεσή τους.
Επειδή, αναφέρεται μεταξύ άλλων, εώλως και αορίστως σε ανηλίκους τροφίμους του Ιδρύματος, προσβάλλοντας και εκθέτοντας την προσωπικότητα και την ανηλικότητά τους, η οποία προστατεύεται εκ του Συντάγματος και του κοινού νομοθέτη
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Να σεβαστείτε την ανηλικότητα και την ευαισθησία με την οποία θα πρέπει να περιβάλλονται οι ανήλικοι φιλοξενούμενοι τρόφιμοι του Ορφανοτροφείου Βόλου, την ιστορία του Ιδρύματος και τον ρόλο τον οποίο επιτελεί αυτό.
Να απόσχετε, από τούδε και στο εξής από τη δημοσίευση ψευδών, συκοφαντικών, αναπόδεικτων και ανυποστήρικτων δηλώσεων, δημοσιευμάτων, συνεντεύξεων και δελτίων τύπου του Άγγελου Αγραφιώτη και ενδεχομένως άλλου τινός τρίτου που θίγουν το Ορφανοτροφείου Βόλου και τα μέλη του.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται ήτοι, 1. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον τίτλο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», ΘΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΕ, όπως νομίμως εκπροσωπείται, που εδρεύει στο Δήμο Βόλου, οδός Διάκου, αρ. 2 με Ιάσονος, τηλ. 2421421510, 2. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον τίτλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», όπως αυτή νομίμως εκπροσωπείται και εδρεύει στο Δήμο Βόλου, οδός Ιάσονος αρ. 77 – Κ. Καρτάλη, Βόλος, τηλ. 2421085531-3, 3. Την καθημερινή έντυπη εφημερίδα με τον διακριτικό τίτλο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» όπως νομίμως εκπροσωπείται, που εδρεύεις στο Δήμο Βόλου, οδός Αγίου Νικολάου με Δημητριάδος, αρ. 209, τηλ. 24210 38600, 4. Τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται. 5. Τον τηλεοπτικό σταθμό TRT, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται. 6. Τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, όπως αυτός νομίμως εκπροσωπείται, προς γνώση τους και για να επέλθουν άπασες οι έννομες συνέπειες, προς γνώση του και για να επέλθουν οι έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως, που θα συντάξει.
Το εξωδίκως δηλόν και προσκαλόν
Ν.Π.Ι.Δ. – Ίδρυμα
«Ορφανοτροφείο Βόλου»
διά του Προέδρου του
Κωνσταντίνου Θεοδώρου
και α.α.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ιωάννης Γ. Καραγκιόζος

Related

MEDIA 2065837172050653581

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item