Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό στο Βελεστίνο

Από τη Γενική  Περιφερειακή  Αστυνομική  Δ ιεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ,  σύμφωνα με απ όφαση της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Μαγνησίας ...


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότισύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίαςλόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα (16-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (20-10-2017) και κατά τις ώρες από 07.00΄έως 19.00΄απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεγάλου Μοναστηρίου (χ/θ 323+439) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020)στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Επαρχιακής Οδού Στεφανιβικείου – Πολυδαμείου και της Π.Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2204977480870149394

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item