Διοίκηση Ορφανοτροφείου: Αδίστακτος ο Αγραφιώτης

Ανακοίνωση εξέδωσε και επισήμως το Διοικητικό συμβούλιο του Ορφανοτροφείου Βόλου απαντώντας στις καταγγελίες του Αγγέλου Αγραφιώτη:   Λίγες ...

Ανακοίνωση εξέδωσε και επισήμως το Διοικητικό συμβούλιο του Ορφανοτροφείου Βόλου απαντώντας στις καταγγελίες του Αγγέλου Αγραφιώτη:

 

Λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Εισαγγελέας έθεσε στο αρχείο άλλη μια καταγγελία του για το Ορφανοτροφείο, ο αδίστακτος και αμετανόητος Αγραφιώτης «ξαναχτύπησε», λασπώνοντας και συκοφαντώντας πρόσωπα και Ίδρυμα, αλλά το - χειρότερο -  ισοπεδώνοντας αθώες παιδικές ψυχές, που μήνες τώρα επιμένει να χρησιμοποιεί για τα θολά προσωπικά του παιχνίδια στο χώρο της μικροπολιτικής.

Ήδη υποχρεώθηκα να προσφύγω στις αρμόδιες αρχές και να υποβάλλω δύο μηνύσεις κατά του χωρίς καμία ηθική αναστολή αυτού τύπου. Φυσικά δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο, και μάλιστα, δημόσιο επί ανύπαρκτων «κατηγοριών», που αποτελούν αποκυήματα βαριάς νοσηρής φαντασίας και με ένα άνθρωπο που επιδιώκει με τον ίδιο άρρωστο τρόπο λίγη δημοσιότητα.

Ο χώρος της Δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός όπου μπορεί και πρέπει να λυθούν οριστικά αυτά τα θλιβερά ζητήματα.

Related

ΒΟΛΟΣ 6504589854336309896

Δημοσίευση σχολίου

  1. οτι τρεις ανακοινωσεις Θεοδωρου, Μπεος, Διοικητικο Συμβουλιο Ορφανοτροφειου λενε ακριβως τα ιδια μονο σε μενα κανει εντυπωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item