Συλληπητήρια για τον θάνατο Μολοχίδη

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό εκανε ο τέως δημαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης για την απώλεια του Γ. Μολοχιδη:  Ο Γιάννης Μολοχίδης έ...Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό εκανε ο τέως δημαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης για την απώλεια του Γ. Μολοχιδη: 
Ο Γιάννης Μολοχίδης έφυγε χθες απρόσμενα για το μεγάλο ταξίδι. Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας και ιδιαίτερα της αγαπημένης του Νέας Ιωνίας και τη σημαντική συμβολή του στους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες, μέσα από τα πολιτικά του πιστεύω και τα επαγγελματικά και κοινωνικά του βιώματα. 
Απευθύνω τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ευχόμενος ολόψυχα δύναμη και κουράγιο. Θερμά συλλυπητήρια, επίσης, στους συντρόφους και συναγωνιστές του. Καλό σου ταξίδι, Γιάννη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Η Ν.Ε. Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Μολοχίδηκαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Μολοχίδης ήταν  μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Αριστεράς στην περιοχή μας τη σύγχρονη περίοδο.  Παιδί προσφύγων του Πόντου και της Νέας Ιωνίας, εργάστηκε από μικρός και συμμετείχε σε οργανώσεις και κινήματα, ενταγμένος στην Αριστερά. Σπούδασε και εργάστηκε ως Αρχιτέκτων ΜηχανικόςΜε μεγάλη σωματική δύναμη και ταυτόχρονα με επιστημονική αρτιότητα και καλλιτεχνική ευαισθησία, με ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια, με ικανότητες διοίκησης και εργατικότητα, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους συντρόφους του αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, ακόμα και σε εποχές που ο χώρος της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς δεν είχαν μεγάλη εκλογική εμβέλεια. 

Την τρέχουσα περίοδο ήταν για δεύτερη θητεία δημοτικός σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου και προηγουμένως ήταν επί πολλές θητείες Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Ιωνίας, υπηρετώντας με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης.

Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ιωνίας και υποψήφιος βουλευτής, μεταξύ άλλων στις πρόσφατες εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερά, η Νέα Ιωνία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι φτωχότερη χωρίς το Γιάννη Μολοχίδη. Καλό ταξίδι σύντροφε Γιάννη.


Η παράταξη "Μαζί για τον Βόλο"

Μετά από πολύχρονη μάχη με την αρρώστια του, την οποία έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια όπως και σε όλες τις πτυχές της ζωής του«έφυγε» ο φίλος και συναγωνιστής Γιάννης Μολοχίδης.

Ο Γιάννης αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά, υπηρέτησε σε πολλές θέσεις ευθύνης ως εκλεγμένος στον Δήμο της αγαπημένης του Ν.Ιωνίας και τα τελευταία χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Βόλου.

Ιδρυτικό μέλος των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑνθρώπινηΠόλη», «Δρόμοι Συνεργασίας» και τώρα «Μαζί για τον Βόλο»αγωνίστηκε αταλάντευτα και με συνέπεια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο πολεοδομικό συγκρότημα, προς όφελος όλων των δημοτών.

Καλό ταξίδι Γιάννη, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και μια υπόσχεση. 

Θα συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την επιτυχία των στόχων που μαζί επεξεργαστήκαμε και μέσα μας θα σε αισθανόμαστε δίπλα μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη σε όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μαςκαι να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να αποκαλούμε τον Βόλο μια πραγματικά «ανθρώπινη πόλη».


Η "Επιλογή ευθύνης"

Με αφορμή τον χαμό του Γιάννη Μολοχίδη, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έφυγε χτες πρόωρα από κοντά μας ο Γιάννης Μολοχίδης. Πέρα από πολιτικές διαφορές, ο Γιάννης υπήρξε ομολογουμένως ένας αξιοπρεπής άνθρωπος με γνήσιο ενδιαφέρον για τα κοινά και τους συμπολίτες του, ένας αγωνιστής με σημαντική προσφορά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας τιμήσει για πολλά χρόνια, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, την αγαπημένη του Ν. Ιωνία και, τα τελευταία χρόνια, τον καλλικρατικό δήμο Βόλου. 

Η παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκφράζει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους φίλους και τους συντρόφους του. Κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την απώλειά του. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό.»

Related

ΒΟΛΟΣ 5590237324549245034

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item