Χρυσή ολυμπιονίκης καταγγέλει τον βιασμό της

«Αυτός με βίασε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1991. Βιτάλι Σέρμπο, είσαι ένα τέρας που με κράτησες στη δική μου φυλακή, να φοβάμαι ό...


«Αυτός με βίασε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1991. Βιτάλι Σέρμπο, είσαι ένα τέρας που με κράτησες στη δική μου φυλακή, να φοβάμαι όλα αυτά τα χρόνια». Με ανάρτησή της στο Facebook, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992, Τατιάνα Γκούτσου έκανε σήμερα μια συγκλονιστική αποκάλυψη: ο θρύλος της γυμναστικής και συναθλητής της από την Λευκορωσία την είχε βιάσει το 1991 σε ηλικία μόλις 15 χρονών.
Η Γκούτσου καταγγέλλει ακόμα την αδιαφορία των υπόλοιπων μελών της ομάδας της που ενώ ήξεραν, κάλυψαν τον βιασμό της.
«Εσείς που ήσασταν εκεί, ακούσατε τα πάντα αλλά δε σταθήκατε ποτέ στο πλάι μου για να με προστατεύσετε.
Τατιάνα Τοπόροβα, που πίστευα ότι είσαι φίλη μου και συναθλήτριά μου στην Εθνική ομάδα τη Σοβιετικής Ένωσης σε ευχαριστώ που δεν ήσουν γενναία για μένα όταν σε χρειάστηκα περισσότερο από ποτέ.
Ρούσταμ Σαρίποφ, σε ευχαριστώ που ήσουν καλός για τον φίλο σου αλλά όχι για να με προστατεύσεις ως μικρό κορίτσι μόλις 15 ετών» γράφει εκτός των άλλων.
Ο Βιτάλι Σέρμπο γεννήθηκε το 1972 στη Μινσκ και έγινε μέσα από τη Γυμναστική ο μεγαλύτερος σε τίτλους Λευκορώσος αθλητής, καθώς κατέκτησε 10 Ολυμπιακά Μετάλλια (6 – 0 – 4) κατά τις διοργανώσεις στη Βαρκελώνη το 1992 και στην Ατλάντα το 1996.

Related

ΚΟΣΜΟΣ 6418027060664050791

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item