Ο Δήμος Βόλου απαντά στον Κυριάκο Μήτρου

Απαντηση στην ανακοίνωση διάψευσης του Κυριάκου Μήτρου, για όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, δίνει σήμερα η ...


Απαντηση στην ανακοίνωση διάψευσης του Κυριάκου Μήτρου, για όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, δίνει σήμερα η δημοτική αρχή Βόλου, αναφέροντας: 
Κατανοούμε την ανάγκη που αισθάνθηκε ο πρώην Δήμαρχος, κ. Κυριάκος Μήτρου να προστατεύσει συγκεκριμένους συνεργάτες του για το θέμα της εγγυητικής επιστολής της ΔΗΤΕΒ για το «Ξενία» Βόλου, ωστόσο δεν βλέπουμε τι ακριβώς διαψεύδει. Και μόνο η εισαγγελική δίωξη αποδεικνύει ότι υπάρχει θέμα! Όσο για την απαλλακτική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, απλώς να θυμίσουμε την αντίστοιχη για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ!
Από εκεί και πέρα όταν ο ίδιος ομιλεί για ρευστό, που δόθηκε για τις ανάγκες της επιχείρησης, αποτελεί ομολογία ότι τα χρήματα δεν βρίσκονται στο ταμείο, άρα εάν και όποτε τα διεκδικήσει ο εκμισθωτής θα επιβαρύνουν τους Δημότες του Βόλου (και όχι βέβαια εμάς, ούτε εκείνον) καθώς θα πρέπει να του επιστραφούν.
Και αφού ο κ. Μήτρου, σοφά πράττων, αναλαμβάνει μόνο την πολιτική ευθύνη, γιατί δεν μας εξηγεί γιατί διατηρούσε, επί χρόνια, μια δημοτική επιχείρηση με τέτοιο παθητικό, που του επέβαλε να προχωρεί σε τέτοιες ενέργειες που αποτελούν κατάφορη παραβίαση της χρηστής διαχείρισης, επαναλαμβάνουμε των χρημάτων των πολιτών, με τη δημιουργία ελλειμμάτων; Και όπως όλοι γνωρίζουν η ΔΗΤΕΒ δεν ήταν η μόνη παθητική επιχείρηση (Καλλιτεχνικός, κλπ), χοάνη του δημοτικού χρήματος.
Συνεπώς τον τιμά η γενναιότητά του να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, αλλά αυτό δεν αίρει το γεγονός ότι υπάρχει μείζον πολιτικό και ηθικό, τουλάχιστον, θέμα. Τετρακόσιες και πλέον χιλιάδες ευρώ δόθηκαν για να καλυφθούν, υποτίθεται, απαιτήσεις, που προφανώς προήλθαν από κακή διαχείριση των τότε υπευθύνων της επιχείρησης και το «άνοιγμα» αυτό θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες του Βόλου. Ας μην προσπαθεί, λοιπόν, να κάνει το άσπρο μαύρο, γιατί ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…

Related

Sticky 3525722942195787977

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item