Στην πλατφόρμα της CYTA ο ΑSTRA!

  Η Μεγαλύτερη εταιρεία Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου κατακτά και την ελληνική αγορά με πακέτα τηλεφωνίας,  ίντερνετ  και τηλεόρασης. H  τηλ...


 Η Μεγαλύτερη εταιρεία Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου κατακτά και την ελληνική αγορά με πακέτα τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης.

H τηλεοπτική «παλέτα» της «Cyta Τηλεόραση», η οποία εκπέμπει όλο το 24ωρο, περιλαμβάνει πληθώρα κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών παγκοσμίου φήμης όπως τα EuronewsBloombergFood NetworkHistoryκαι Travel Channel, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, MTV Hits, VH1 Classic και άλλα. Επιπλέον, η Cyta Τηλεόραση μεταδίδει αποκλειστικά αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και προσφέρει μπουκέτο περιφερειακών καναλιών καθώς και κανάλι ενηλίκων, χωρίς επιπλέον χρέωση. Έτσι, αναλόγως ηλικίας, ενδιαφέροντος και διάθεσης, οι πελάτες της «Cyta Τηλεόραση», ενημερώνονται για τις διεθνείς εξελίξεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου, απολαμβάνουν κορυφαίες lifestyle και μουσικές επιλογές, μαθαίνουν τα τελευταία νέα της showbiz, παρακολουθούν ταινίες, σειρές, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ παγκοσμίου ενδιαφέροντος και ζουν, για τα καλά, στους ρυθμούς του διεθνούς ρεάλιτι, ενώ οποτεδήποτε το θελήσουν, μικρά και «μεγάλα» παιδιά μπαίνουν στο μαγικό και συναρπαστικό κόσμο της Disney. Επιπλέον, η Cyta Τηλεόραση μεταδίδει αποκλειστικά αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και προσφέρει μπουκέτο περιφερειακών καναλιών   εκ των οποίων και ο μεγαλύτερος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας, ο ASTRA, που μαζί με το ΚΡΗΤΗ TV, επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν με την «παρουσία» τους, την ελληνική περιφέρεια, στο πρόγραμμα της CytaΕλλάδος!

Το νέο πρόγραμμα του ASTRA που ξεκίνησε να εκπέμπει στις 25 Σεπτεμβρίου, με 21 εσωτερικές παραγωγές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών, καθιστώντας και φέτος τον ASTRA πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση στην Κεντρική Ελλάδα, με πρωτοφανή ποσοστά!

Η υπηρεσία τηλεόρασης της Cyta Ελλάδος εισήλθε στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο του 2013. 

Η «Cyta Τηλεόραση» αποτελεί άλλο ένα αποκλειστικό προνόμιο των Πελατών «Cyta Σταθερή» οι οποίοι εκτός από τη χαμηλή τιμή της υπηρεσίας τηλεόρασης απολαμβάνουν εκπτώσεις και από το συνδυασμό υπηρεσιών και τη φιλοσοφία της εταιρείας  «όσο συνδυάζεις, τόσο κερδίζεις». 

«Το ψυχαγωγικό πακέτο της υπηρεσίας Cyta τηλεόραση περιλαμβάνει πληθώρα κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών παγκοσμίου φήμης. Η πλούσια τηλεοπτική παλέτα εκπέμπει όλο το 24ωρο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών», μας λέει η κ. Μαρίνα Νικολάου, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας.Related

MEDIA 617111278345827490

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item