Μπέος: Η Καραμπατζάκη θα ανοίξει ακόμα κι αν προσφύγετε στο FBI...

Στην προσφυγή που έκαναν οι κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη εναντίον της απόφασης του Δήμου Βόλου για τη διάνοιξη του δρόμου, ο Αχιλλέας...Στην προσφυγή που έκαναν οι κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη εναντίον της απόφασης του Δήμου Βόλου για τη διάνοιξη του δρόμου, ο Αχιλλέας Μπέος με προσωπικό του μήνυμα απαντά:
Με αφορμή την προσφυγή μιας χούφτας προνομιούχων, για τη διάνοιξη της Καραμπατζάκη, που θεωρούν τους εαυτούς τους μέλη μιας ελιτ και πολίτες πρώτης κατηγορίας σε σχέση με τους υπολοίπους, τους οποίους προφανώς τους θεωρούν πλέμπα, διαπιστώνω, πιστέψτε με όχι με ευχαρίστηση, ότι επιβεβαιώνομαι και δικαιώνομαι.
Οι άνθρωποι αυτοί, ευνοούμενοι κάποιων καθεστώτων και καταστάσεων, πέτυχαν να κάνουν το τμήμα αυτό προσωπική τους αυλή και ιδιωτικό πάρκινγκ, την ίδια ώρα που η πόλη στενάζει από το κυκλοφοριακό και χιλιάδες άλλων πολιτών ταλαιπωρούνται, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει διέξοδος. Και τώρα που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη τόσο αναγκαία, ζωτική αυτή παρέμβαση, και να δώσουμε λύση άρχισαν τις προσφυγές.
Τους κάνω γνωστό ότι και στο FBI να προσφύγουν το έργο θα γίνει. Γιατί είναι αναγκαίο, το χρειάζεται η πόλη, θα λειτουργήσει υπέρ της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών και όχι υπέρ των ιδιοτελών μικροσυμφερόντων ελαχίστων. Η εποχή των προνομίων, της παρεούλας της εξουσίας και της σκοτινής υπανάπτυξης, πέρασε ανεπιστρεπτί. Τίποτα και κανείς δεν είναι υπεράνω της πόλης και της κοινωνίας, ας το πάρουν απόφαση.

Related

Sticky 3969777109415883311

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item