Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM»

Ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM» σταμάτησε να εκπέμπει, καθώς κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών. Στο γεγονός αναφέρθ...


Ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM» σταμάτησε να εκπέμπει, καθώς κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών. Στο γεγονός αναφέρθηκε η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας με ανακοίνωσή της, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στην ανακοίνωσή της, η ΕΤΕΡ σημειώνει ότι δημοσιεύματα και «διαρροές» που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να παρουσιάσουν τη συνέχιση λειτουργίας του ραδιοσταθμού ως ασύμφορη, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης.
«Σαφώς προέρχονται από συγκεκριμένους κύκλους της νέας διοίκησης, είναι άκρως παραπλανητικά και σκοπό έχουν να καλύψουν την εσκεμμένη ανυπαρξία της τελευταίας, και όχι να θέσουν το πρόβλημα στη σωστή βάση που δεν είναι άλλη από την απόφαση (;) του Ευάγγελου Μαρινάκη να εγκαταλείψει το σταθμό στην τύχη του και να πετάξει στο δρόμο τις οικογένειες των εργαζομένων» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ.

Related

MEDIA 141101233482838973

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item