Στην έκθεση Top Resa 2017, στο Παρίσι παρουσιάστηκε ο προορισμός Volos Pelion

Στην έκθεση Top Resa 2017 που πραγματοποιήθηκε από τις 26 ως τις 29 Σεπτέμβρη βρέθηκε η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου. Τον προορισμό   VO...

Στην έκθεση Top Resa 2017 που πραγματοποιήθηκε από τις 26 ως τις 29 Σεπτέμβρη βρέθηκε η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου. Τον προορισμό VOLOS PELION ανέλαβαν να παρουσιάσουν συνολικά οι Δήμοι Βόλου και Νοτίου Πηλίου σε μια προσπάθεια προώθησης στην αγορά της Γαλλίας που με συνέπεια εμφανίζεται στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. Οι Γάλλοι τουρίστες επισκέπτονται το Πήλιο για τις διακοπές τους επιλέγοντας είτε παραδοσιακά καταλύματα στα χωριά είτε μεγαλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία.Παράλληλα η περιοχή έχει λίγες συνεργασίες με τα ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην Γαλλία και σε γειτονικές γαλλόφωνες αγορές και η παρουσία στην έκθεση στόχευε στην καταρχήν ενημέρωση των επαγγελματιών για τις δυνατότητές που εμφανίζει ένας νέος προορισμός. Η συμμετοχή του Βόλου και του Πηλίου πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής.


Η Ελλάδα είχε ενισχυμένη φέτος παρουσία στην TOPRESA με μεγαλύτερο περίπτερο 170 τμ. όπου φιλοξενήθηκαν 17 συνεκθέτες.

 

Στο περίπτερο του ΕΟΤ διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με την παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας της Γαλλίας και δημοσιογράφων γαλλικών ΜΜΕ.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης προβλήθηκε το βραβευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού βίντεο παραγωγής του ΕΟΤ “Greece a 365-Day Destination”. Στην έκθεση συναντήσειςπραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κυρία ΕλεναΚουντουρα, ενώ η Ελλάδα προβλήθηκε σε όλα τα μεγάλα Γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια.

 

Σύμφωνα με την διοργάνωση της έκθεσης, συμμετείχαν περισσότερα από 1700 brands σε πανω από 550 stands, προβληθηκαν πάνω από 160 προορισμοί και την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 30.000 επαγγελματίες.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα προβολής του Δήμου Βόλου, επόμενες εκθεσιακές συμμετοχές αφορούντις Ελληνικές εκθέσεις NOSTOS 2017 και Philoxenia 2017, την διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου WTM καθώς και την έκθεση GreckaPanorama στη Βαρσοβία.


Related

ΒΟΛΟΣ 6906886517567566633

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item