Αναβολή στη δίκη δασκάλων για τη σεξουαλική παρενόχληση 10χρονου

Αναβλήθηκε για τις 14 Μαρτίου 2018 η εκδίκαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, της υπόθεσης των δέκα δασκάλων που κατηγορούντα...Αναβλήθηκε για τις 14 Μαρτίου 2018 η εκδίκαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, της υπόθεσης των δέκα δασκάλων που κατηγορούνται για έκθεση ανήλικου μαθητή σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση. Την αναβολή ζήτησε η πλευρά της υπεράσπισης, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών σε σχέση με τους ανήλικους που φέρονται ως δράστες της σεξουαλικής κακοποίησης του μαθητή.
Η υπόθεση αφορά στην υπό διερεύνηση σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου μαθητή, με φερόμενους ως δράστες τρεις ανηλίκους, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, μαθητές του ίδιου σχολείου, η οποία πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία του πατριού του παιδιού τον Οκτώβριο του 2016.
Ο διευθυντής του σχολείου κατηγορείται ότι ενώ ήταν υποχρεωμένος να κάνει τακτικούς ελέγχους για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας εντός του σχολείου, δεν προέβη σε αυτούς και παρενέβη το καθήκον της επιτήρησης των μαθητών που είχε κατά τους χρόνους των διαλειμμάτων.
Οι υπόλοιποι δάσκαλοι κατηγορούνται ότι ενώ ήταν εφημερεύοντες εντός των χώρων του σχολείου, παρέλειπαν να ασκούν το καθήκον της επιτήρησης.
Όσον αφορά στους ανήλικους θύτες, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπληρωματική ανάκριση έχει ολοκληρωθεί, όμως ακόμη δεν έχει εκδοθεί βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.


Related

Sticky 2629575147183225728

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item