Εργατικό Κέντρο Βόλου: Η Κυβέρνηση φτωχοποίησε το 1/3 της ελληνικής κοινωνίας

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:   «Η καλή δημοσιονομική πορεία του ασφαλιστικού συστήματος καθορίζει σε μεγ...


Το Εργατικό Κέντρο Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 «Η καλή δημοσιονομική πορεία του ασφαλιστικού συστήματος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία όλου του κοινωνικού προϋπολογισμού», δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, προσθέτοντας ότι «το κοινωνικό μέρισμα καλύπτει περίπου το 32% του πληθυσμού»!
   Παραδέχτηκε, δηλαδή –εν τη αλαζονεία της– η κα Αχτσιόγλου ότι η φορομπηχτική πολιτική της Κυβέρνησής της έχει καταφέρει να φτωχοποιήσει το ένα τρίτο, σχεδόν, της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία, και πενόμενη πλέον, αντιμετωπίζεται ως επαίτης, με κοινωνικά φιλοδωρήματα, «αποστάγματα» άγριας φορολογικής καταλήστευσης!

  Διατυπώνονται, δε, όλα αυτά, την ίδια ώρα, που η Κυβέρνηση και δη η ίδια η κα Υπουργός, «καλοδέχονται τους επιστρέφοντες στη Χώρα μας Τροϊκανούς φίλους τους, με επίσημη εκκίνηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αρπαγής των σπιτιών των  Ελλήνων! Προφανώς, για να τους καθησυχάσουν ότι ευπειθώς υπακούουν κατά πάντα στα μνημονιακά τους κελεύσματα!

Related

ΒΟΛΟΣ 882847332226045240

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item