Τόλης Βοσκόπουλος: Η κίνηση της 16χρονης κόρης του που τον συγκίνησε στην πρεμιέρα του

Θερμό χειροκρότημα, αλλά και μία συγκινητική χειρονομία από την κόρη του, περίμεναν τον  Τόλη Βοσκόπουλο  στην πρεμιέρα των εμφανίσεών ...


Θερμό χειροκρότημα, αλλά και μία συγκινητική χειρονομία από την κόρη του, περίμεναν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού όρισε και φέτος το ραντεβού του με το κοινό στο Baraonda, όπου εμφανίζεται κάθε Τετάρτη και στην επίσημη πρώτη το μαγαζί ήταν κατάμεστο.

Για περισσότερο από δύο ώρες, ο Τόλης χάριζε με γενναιοδωρία τις μεγάλες επιτυχίες του και δεχόταν το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών του, ενώ από το πλευρό του δεν έλειψαν η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η 16χρονη κόρη τους, Μαρία.

Μάλιστα, η 16χρονη συγκίνησε τον πατέρα της την στιγμή που τραγουδούσε, καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα και του προσέφερε ένα λουλούδι, κοιτάζοντάς τον στα μάτια με αγάπη!

Μαζί με τον Τόλη εμφανίζονται ο Κώστας Καραφώτης και οι τραγουδίστριες Δήμητρα Σταθοπούλου και Χρυσάνθη Παπανικολάου, ενώ στο κλαρίνο είναι Θανάσης Βασιλόπουλος και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Related

LIFESTYLE 2806475073240250503

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item