Τη Δευτέρα παρουσιάζεται ο συνδυασμός "Μαγνησία 2025"

Οι αρχές και οι θέσεις του συνδυασμού για το Επιμελητήριο Μαγνησίας “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα παρουσιάζονται τ...


Οι αρχές και οι θέσεις του συνδυασμού για το Επιμελητήριο Μαγνησίας “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα παρουσιάζονται την ερχόμενη Δευτέρα στις 19.00 στο Volos Palace. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους μέχρι σήμερα.
Το Συνδυασμό απαρτίζουν υποψήφιοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, άτομα νέα και παλιά, αξιόλογα με όραμα, όρεξη, δραστηριοποίηση στο Νομό μας και για το Νομό μας. Υποψήφιοι εκπρόσωποι από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλαδή το εμπορικό, το μεταποιητικό, το τουριστικό και το τμήμα υπηρεσιών.
«Καλούνται όλοι τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», προκειμένου να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις προτάσεις μας, και να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος που στόχο θα έχει το καλύτερο προγραμματισμό και την καλύτερη στόχευση ενόψει της οριστικής κατάρτισης του προγράμματος του Συνδυασμού μας»

Related

ΒΟΛΟΣ 3356275112140090532

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item