4ο και 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά): «Βοηθήστε να στείλουμε δέματα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Μάνδρας»

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα συγκεντρώνουν το 4 ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και το 2 ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά), καλώντας...


Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα συγκεντρώνουν το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά), καλώντας, σε ανακοίνωσή τους, την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας και όποιον συμπολίτη μας το επιθυμεί, να βοηθήσουν στην προσπάθειά τους.
Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:
«Με πρωτοβουλία των προέδρων των 15μελών μαθητικών συμβουλίων του 4ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου και του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά), Δήμητρας Χαρατσή και Βίλυς Σαμαλτάνη αντίστοιχα, οι μαθητές/-τριες των σχολείων μας, με τη συμπαράσταση των καθηγητών μας, απευθύνουμε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας και στους συμπολίτες μας κάλεσμα στήριξης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.
Από τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, στον χώρο των σχολείων μας, καθημερινά από τις 19:00 έως και τις 22:30, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης ως μια μικρή βοήθεια στους πληγέντες κατοίκους της Δυτικής Αττικής.
Συγκεντρώνουμε: εμφιαλωμένα νερά, βρεφικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γραφική ύλη, ελιδη καθαριότητας

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία στο Δημαρχείο της Μάνδρας, το οποίο και θα αναλάβει τη διανομή τους στους κατοίκους.
Οι διευθύνσεις των σχολείων μας είναι:
  • 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου (Εσπερινό): Τέρμα Παναγούλη, Φυτόκο 38 446 Ν. Ιωνία – τηλ. 2421 0 68423.
  • 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό):  Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη 38 221 Βόλος – τηλ. 2421 0 38211.

Ενημερώνουμε επίσης πως, όπως έχει ανακοινωθεί από τα ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους κατοίκους της Μάνδρας, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα των ΕΛΤΑ όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Όλοι μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Βοηθήστε μας να στείλουμε δέματα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Μάνδρας.»

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 6695706838355046883

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item