Μέχρι το Πάσχα οι 4 νέοι κόμβοι στον Βόλο (χάρτης)

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του πρώτου από τους πέντε κυκλικούς κόμβους που πρόκειται να δημιουργηθούν στο κεντρικό οδικό δίκτυ...Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του πρώτου από τους πέντε κυκλικούς κόμβους που πρόκειται να δημιουργηθούν στο κεντρικό οδικό δίκτυο του Βόλου.
Οι ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι που η κατασκευή τους εγκρίθηκε και προγραμματίστηκε είναι:
-Ο ισόπεδρος κόμβος Διμηνίου (διασταύρωση οδών Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη). Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εργολάβων και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου στα τέλη Νοεμβρίου,  ενώ η κακοκαιρία και οι πιθανές βροχές είναι το μόνο εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα συνεργεία.
-Ο ισόπεδος κόμβος ΚΤΕΛ (διασταύρωση οδών Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη). Οι εργασίες κατασκευής του συγκεκριμένου κόμβου θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές, το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου.
-Ο ισόπεδος Κόμβος Τελωνίου (διασταύρωση οδών Λαμπράκη, Παπαδιαμάντη), του οποίου υπολογίζεται να ξεκινήσει η κατασκευή εντός του Φεβρουαρίου.
-Ο ισόπεδος κόμβος του Δημαρχείου (διασταύρωση οδών Δημητριάδος, 2ας Νοεμβρίου, Ιάσονος και Λαμπράκη), ο οποίος και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα.
Τελευταίος και πιο δύσκολος στην κατασκευή του είναι ο ισόπεδος κόμβος Αθηνών - Λαρίσης - Αλαμάνας, μπροστά από το γήπεδο του Μαγνησιακού. Το σημείο είναι ιδιαίτερα περίεργο, καθώς θα πρέπει σε πρώτη φάση να επεκταθεί η γέφυρα στη δεξιά πλευρά, προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση της κυκλικότητας του κόμβου.

Στους νέους κόμβους προτεραιότητα θα έχουν τα οχήματα τα οποία κινούνται εντός του κύκλου και όχι όσοι εισέρχονται σε αυτόν. 

Related

Sticky 7366298398258003310

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item