Επίσκεψη Μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας στον Mητροπολίτη Ιγνάτιο

Με πολλή χαρά και πατρική αγάπη, υποδέχθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πενήν...


Με πολλή χαρά και πατρική αγάπη, υποδέχθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πενήντα (50) μαθητές της Στ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής Αγωγής. Τους μαθητές συνόδευαν η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Αγάπη Ξανθοπούλου και οι Δάσκαλοι κ.κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος, Γεώργιος Σκούρας και Γεράσιμος Τσιμπούλης.
Τα παιδιά υπέβαλαν ερωτήσεις στον Σεβασμιώτατο, υπό μορφή συνεντεύξεως, σχετικά με την θέση της Εκκλησίας στο σύγχρονο Ελληνικό Κράτος, το κοινωνικό Της έργο και πώς μπορούν να βοηθήσουν τα ίδια σ’ αυτό, τις υποχρεώσεις του Επισκόπου, την προσωπική του διαδρομή στον εκκλ/κό χώρο, το έργο που έχει επιτελεστεί, κατά την Αρχιερατική του διακονία στην Μητρόπολή μας και τις δυσκολίες που συνάντησε και συναντά και κατέληξαν ρωτώντας σχετικά με το πνεύμα των Χριστουγέννων και την μορφή του Άϊ Βασίλη. 
Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί προσεχώς σε ειδική έκδοση του σχολείου.
Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στους μαθητές ως ευλογία, μία Καινή Διαθήκη στη δημοτική, κατηχητικά βοηθήματα και ένα dvd με την ζωή του Χριστού για παιδιά.

Related

ΒΟΛΟΣ 1986981438225590984

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item