Εξαπάτησαν 62χρονο με πρόσχημα την αγορά κατασχεμένων λιπασμάτων

Υπόθεση εξαπάτησης 62χρονου Βολιώτη εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 62χρονος...Υπόθεση εξαπάτησης 62χρονου Βολιώτη εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 62χρονος πείστηκε από 57χρονο, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, να καταβάλλει ποσό 5.000 ευρώ για την αγορά λιπασμάτων που είχαν κατασχεθεί και των οποίων η πραγματική τους αξία ανέρχονταν στις 30.000 ευρώ.
Στις 10 Νοεμβρίου, ο 62χρονος συναντήθηκε με τον 57χρονο, καθώς επίσης και με έναν 50χρονο συνεργό του που του παρουσιάστηκε ως υπάλληλος του Τελωνείου, ο οποίος θα μεσολαβούσε για την αγορά και έναν 65χρονο συνεργό των άλλων δύο, που παρουσιάστηκε ως οδηγός του φορτηγού.
Ο 62χρονος πείστηκε να παραδώσει στον «υπάλληλο» του Τελωνείου και στους συνεργούς του 3.900 ευρώ για να αγοράσει ποσότητα κατασχεμένων λιπασμάτων.
Όταν ο 62χρονος αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Σήμερα σε προκαθορισμένο ραντεβού του «θύματος» με τον «υπάλληλο» του Τελωνείου του παρέδωσε άλλα 1.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία κι όταν ο δράστης πήρε τα χρήματα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Related

Sticky 2768056794279036659

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item