Καταδικάστηκε ο εκδότης Γ. Καρεκλίδης και θα αποδώσει 7.000 € στον Αχιλλέα Μπέο

Με μία δήλωσή του σήμερα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ενημερώνει ότι κέρδισε μία δικαστική μάχη με τους υπέυθυνους της εφημε...


Με μία δήλωσή του σήμερα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ενημερώνει ότι κέρδισε μία δικαστική μάχη με τους υπέυθυνους της εφημερίδας "Μαγνησία" της οικογένειας Καρεκλίδη και θα του αποδωθούν, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου 7.000 ευρώ, τα οποία θα τα δωρίσει σε ιδρύματα της πόλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Εκδόθηκε σήμερα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου με την οποία μου επιδικάζεται αποζημίωση 7.000 ευρώ μετά από αγωγή που κατέθεσα για παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων και προσβολής της προσωπικότητάς μου κατά των υπευθύνων της εφημερίδας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», και συγκεκριμένα του Γεωργ. Καρεκλίδη. Η αγωγή αυτή είναι η πρώτη που εκδικάστηκε, από μια σειρά άλλων αγωγών και μηνύσεων που έχω υποβάλλει εναντίον τους.
Ασφαλώς είναι μια απόφαση, που ναι μεν δεν με χαροποιεί, ώστε να πανηγυρίζω, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, ωστόσο δεν μπορώ παρά να σημειώσω ότι είναι μια ηθική δικαίωση για μένα, στον αγώνα που δίνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου από τις άδικες επιθέσεις που δέχομαι από πολλές πλευρές. 
Φυσικά, όπως εξ αρχής έχω δεσμευτεί, τα χρήματα της αποζημίωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής μας.

Related

Sticky 6105462167176316870

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item