Με τον Βολιώτη Άγγελο Αγραφιώτη ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας της ASIS International

Η ASIS International ο μεγαλύτερος οργανισμός στελεχών ασφαλείας του κόσμου που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 247 χώρες με πάν...


Η ASIS International ο μεγαλύτερος οργανισμός στελεχών ασφαλείας του κόσμου που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 247 χώρες με πάνω από 37.000 μέλη, όλα επαγγελματίες της ασφάλειας,
απένειμε στο τοπικό Aegean Chapter (243) το βραβείο Roy Bordes και έτσι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο αυτό σεμινάριο, στο οποίο ομιλητές ήταν δύο πολύ καταξιωμένοι ομιλητές του εξωτερικού.
Χρυσός Χορηγός του 2ήμερου σεμιναρίου ήταν η Εξειδικευμένη Εταιρεία Διαχείρισης Κινδύνου A&K Risk Μanagement Consulting www.ak-riskmanagment.gr Μηλιώνη 6 Κολωνάκι – τηλ. 2106915118 και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό Security Manager.

Ο πρόεδρος του Aegean Chapter κος Άγγελος Αγραφιώτης, έγινε αποδέκτης από όλους τους συμμετέχοντες, πολύ θετικών σχολίων για τη διοργάνωση, τη θεματολογία και τους εισηγητές αυτούς καθ αυτούς, ενώ πολλοί συμμετέχοντες ζήτησαν την επανάληψη αντίστοιχων σεμιναρίων και στο μέλλον. 

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 8944782826816530957

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item