Σκοτινιώτης για Θεοδώρου: Κακοποίησε τη νομοθεσία για πολλοστή φορά

Παρέμβαση στην κόντρα του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου και Νατάσας Οικονόμου έκανε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Face...


Παρέμβαση στην κόντρα του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου και Νατάσας Οικονόμου έκανε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τέως Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, βάλλοντας κατά του δημοσιογράφου, λέξη που έβαλε σε εισαγωγικά, ενώ υπενθύμισε την πρόσφατη οδηγία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης περί συμπεριφοράς των δημοσιογράφων και των Μέσων. 
Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο δημοσιογράφος» 
Στη σημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, «ο δημοσιογράφος» κακοποίησε, για πολλοστή φορά, τη νομοθεσία που ισχύει για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Υπενθυμίζω ότι στην πρόσφατη επιστολή του ΕΣΡ προς τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα καταγράφονται καταγγελίες για σημαντικές παραβάσεις της νομοθεσίας σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Μεταξύ αυτών, αναφέρονται και οι εξής: 
- προσβολές και απαξιώσεις προσώπων με ανοίκειο ή χυδαίο λόγο, - αναληθείς ειδήσεις, - μη διαχωρισμός και σκόπιμη σύγχυση μεταξύ είδησης και δημοσιογραφικού σχολιασμού, - παραβίαση της υποχρέωσης για «αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων». 
Το ΕΣΡ, με την επιστολή του, ενημερώνει πως οι καταγγελίες αυτές έχουν ξεκινήσει να ελέγχονται από τα επιστημονικά κλιμάκια του Συμβουλίου και απειλεί με πρόστιμα και ανακλήσεις αδειών. Αυτά.
Related

ΒΟΛΟΣ 4111992623596079676

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item