Αλλάζουν όλα στο ΠΑΣΟΚ της Μαγνησίας

Μπορεί το νέο εγχείρημα στον χώρο της Κεντροαριστεράς να "τσιμπάει" μερικές μονάδες παραπάνω και να καταλαμβάνει δημοσκοπικά τ...


Μπορεί το νέο εγχείρημα στον χώρο της Κεντροαριστεράς να "τσιμπάει" μερικές μονάδες παραπάνω και να καταλαμβάνει δημοσκοπικά την τρίτη θέση, στο τοπικό ΠΑΣΟΚ όμως, που αποτελεί και τον κεντρικό κορμό του χώρου, έρχονται αλλαγές και εκκαθαρίσεις.
Πηγές του TheNewspaper.gr στην Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι τίποτα δε θα είναι ίδιο την επόμενη μέρα στο κόμμα, σε επίπεδο Μαγνησίας.
Βιλαέτια και συμμαχίες του παρελθόντος θα λάβουν τέλος, καθώς το ενδεχόμενο να εκλέξει το κόμμα βουλευτή στον νομό, είναι πλέον ορατό έως και πολύ πιθανό.
Η πρόεδρος του νέου φορέα Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται δυσαρεστημένη με όσους θεωρούν ότι ηγούνται του ψηφοδελτίου ή εκτιμούν ότι θα έχουν μία μόνιμη θέση σε αυτό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων στις προηγούμενες εκλογές, δε θα είναι παρόντες στις επόμενες!
Από την άλλη θεωρείται βέβαιη η "εισχώρηση" νέων προσώπων, που δεν έχουν την ταμπέλα "ΠΑΣΟΚ" αλλά διαθέτουν μία ευρύτερη αποδοχή από την τοπική κοινωνία.
Ήδη τέτοιες προτάσεις έχουν γίνει και οι απαντήσεις θα δημιουργήσουν "πονοκέφαλο" σε όσους πίστευαν ότι έχουν "καπαρώσει" μία θέση στον… πράσινο ήλιο!

Related

Sticky 2274604199752137718

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item