Έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα από χλαμύδια στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία - Τι λένε οι ειδικοί

Στα 6 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης του γεννητικού συστήματος από χλαμύδια (Chlamydia trachomatis) σε γυναίκες της ευρ...
Στα 6 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης του γεννητικού συστήματος από χλαμύδια (Chlamydia trachomatis) σε γυναίκες της ευρύτερης περιφέρειας της Θεσσαλίας, μετά από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε το Κέντρο Διερεύνησης Υπογονιμότητας & Έρευνας Γενετικού Υλικού ΒΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗ με το Κέντρου Ελέγχου Kαι Πρόληψης Νοσημάτων ΚΕΕΛΠΝΟ στα πλαίσια της υποχρεωτικής δήλωσης λοιμωδών νοσημάτων και όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr.

Όπως έχει αναφερθεί η ΒΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗ σε πρόσφατες διεθνείς ιατρικές ερευνητικές εργασίες που έχει δημοσιεύσει, η Ελλάδα αποτελεί ακόμα χώρα με χαμηλή συχνότητα εμφάνισης των χλαμυδίων, τουλάχιστον όσον αφορά τον ελληνικό πληθυσμό. Πιο συχνά παρατηρούνται οι λοιμώξεις του γεννητικού συστήματος από ΟΥΡΕΑΠΛΑΣΜΑ-ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ. Ωστόσο οι επιπλοκές από τα μικρόβια αυτά στη γονιμότητα και την εξέλιξη της κύησης μπορεί να είναι δυσάρεστες και τα ζευγάρια που έχουν βιώσει την εμπειρία ενός πρόωρου τοκετού ή της αδυναμίας σύλληψης λόγω σαλπιγγικής απόφραξης μπορούν να το επιβεβαιώσουν.


Έγκυρη (πριν την κύηση) και έγκαιρη (με μεθόδους DNA) ανίχνευση των άτυπων αυτών μικροβίων (ΧΛΑΜΥΔΙΑ-ΟΥΡΕΑΠΛΑΣΜΑ-ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ) στο Κέντρο Διερεύνησης Υπογονιμότητας & Έρευνας Γενετικού Υλικού ΒΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗ και τη Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ.

Related

Sticky 2898482593735710549

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item