Ενωτικό μήνυμα Τσιμπανάκου για την Κεντροαριστερά στη Μαγνησία

Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος, εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Κεντροαριστεράς στη Μαγνησία έκανε την παρακάτω ...


Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος, εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Κεντροαριστεράς στη Μαγνησία έκανε την παρακάτω δήλωση σε ενωτικό κλίμα:
Συγχαρητήρια στη κ. Γεννηματά για την εκλογή της. Συγχαρητήρια στους εθελοντές της Μαγνησίας που ήταν οι περισσότεροι σε όλη τη Θεσσαλία και βοήθησαν τα μέγιστα στην υλοποίηση της διαδικασίας. Πιστεύω πως είμαστε στην αρχή, πως μόλις τώρα ξεκινήσαμε. Με ενότητα, πολιτική ανανέωση και αλλαγή κουλτούρας ο δρόμος για το μέλλον είναι ανοιχτός και ελπιδοφόρος. Εύχομαι από καρδιάς και οι 2800 συνιδρυτές του νέου φορέα της κεντροαριστεράς στη Μαγνησία να συνεχίσουμε όλοι MAZI να παλέυουμε για τις ιδέες μας που από τη μία θα κάνουν την παράταξη ξανά μεγάλη και από την άλλη την Ελλάδα μια καλύτερη χώρα για τους πολίτες της. Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τον μικρό και αναποτελεσματικό δικομματισμό των Ζαππείων και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. 


Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 2275865767313521175

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item