Επιτροπή Κατοίκων Κραυσίδωνα: Δε θα πάμε στην ενημέρωση της δημοτικής αρχής

Με ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη δηλώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της δημοτικής αρχής να τους ενημε...


Με ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη δηλώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της δημοτικής αρχής να τους ενημερώσει για τα σχέδιά της για την Καραμπατζάκη αύριο στις 7μ.μ. στο Δημαρχείο. 
Η ανακοίνωση 
Η κίνηση ενημέρωσης του κόσμου από τον δήμο Βόλου για την Καραμπατζάκη, θεωρητικά και πρακτικά έρχεται κατόπιν εορτής. Το ¨΄έργο¨ το είδαμε σε πρώτη προβολή στις 20 και 21 Νοεμβρίου στην Καραμπατζάκη, εκεί στον Κραυσίδωνα, απέναντι στα αλυσοπρίονα και τις μπουλντόζες να καταστρέφουν την ομορφιά της περιοχής.
Το είδαμε με την απίστευτη συμπεριφορά σας και τον ¨φερετζέ¨ που φοράγατε όταν ήσασταν μπροστά στις κάμερες ή όταν ήσασταν εκτός. Δύο πρόσωπα σε ένα σώμα. Τη Δευτέρα 20-11-2017 κάνετε την επέμβαση με τα αλυσοπρίονα, ξέρατε ότι ο κόσμος που αγωνίζεται για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής θα ήταν στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση σχετικά με την Καραμπατζάκη και την καύση σκουπιδιών RDF-SRF. Ήταν 11:00 το πρωί , τότε που επιλέξατε και την ταυτόχρονη επέμβαση στην Καραμπατζάκη. Δεν θέλατε κόσμο, όλα τα ¨ωραία¨ θέλετε να τα απολαμβάνετε μόνοι σας. Δεν σας έκατσε όμως!
Την άλλη μέρα Τρίτη 21-11-2017 επεμβήκατε στην περιοχή ως κομάντο…με τέσσερα συνεργεία, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Καραμπατζάκη, θέλατε εκεί στην πράξη να μας δείξετε πόσο μεθοδικοί και αποτελεσματικοί είσαστε. Μπουλντόζες, φορτηγά, κομπρεσέρ μαζί με τη φυσική σας παρουσία, ό,τι απαιτείται για την γρήγορη καταστροφή και τη δημιουργία τετελεσμένων στην περιοχή. Σπάσατε τμήμα της όμορφης διαμόρφωσης, ξεριζώσατε δέντρα που ποτέ δεν θα μπορέσουν να μεταφυτευτούν, στολίσατε με τα γνωστά και προσφιλή σας επίθετα τους αντιδρώντες, σύρατε στα δικαστήρια και στα κρατητήρια πολίτες και δημοτικούς συμβούλους, κατηγορήσατε τους πολίτες για βιαιοπραγία σε εργαζόμενους του Δήμου. Είστε απίστευτοι!
Και τώρα έρχεται το κάλεσμα ενημέρωσης για τη διαμόρφωση της «ήπια» κυκλοφορίας στην Καραμπατζάκη και Ζάχου. ΟΧΙ, εμείς δεν θα είμαστε εκεί, το «έργο» το είδαμε, το ξέρουμε και μας στο αναλύσατε στο πεδίο δηλαδή στην πράξη, εκεί στην Καραμπατζάκη. Εμείς θα είμαστε εδώ και όπως σας το έχουμε ξανά πει. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Related

ΒΟΛΟΣ 1694301220765758966

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item