Σε τουριστική έκθεση στο Λονδίνο η Σκιάθος

Στην έκθεση  World   Travel   Market  του Λονδίνου είχαν παρουσία από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου οι Κύριοι Αλέξανδρος Ευσταθίου (Πρόεδρος τ...Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου είχαν παρουσία από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου οι Κύριοι Αλέξανδρος Ευσταθίου (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου), Άρης και Πέτρος Δερβένης, Έφη και Μαρία Καλαιτζίδη , Αικατερίνη Σαντίκου και Πάνος Ανδριτσόπουλος.

Στη διάρκεια της έκθεσης και σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου, έγιναν επαφές και συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες και tour operators που αφορούν όλο το φάσμα της Ευρωπαϊκής  Αγοράς.

Επιβεβαιώθηκε η δυναμική της Σκιάθου και οι προκρατήσεις της Αγγλικής αγοράς κινούνται ανοδικά αλλά με μικρό πρόσημο για το 2018. Η Γερμανική αγορά επανακάμπτει καθώς ανακοινώθηκε και η σύνδεση μεγάλου tour operatorμε το νησί.

Επιπλέον, στα συν της έκθεσης είναι η απόφαση μεγάλης αεροπορικής εταιρείας από Αγγλία να αυξήσει τις θέσεις της για το 2018 με προορισμό τη Σκιάθο και η απόφαση tour operator της Πολωνίας να προσθέσει καινούρια πτήση από το αεροδρόμιο Πόζναν.

Κατόπιν συζήτησης μας με τον Κύριο Αγοραστό, ο οποίος ήταν παρών στη διεθνή έκθεση, δεσμεύτηκε προφορικά ότι για το 2018 η Περιφέρεια της Θεσσαλίας θα δυναμώσει την παρουσία της με μεγαλύτερο εκθεσιακό περίπτερο και παράλληλες δράσεις στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία αποτελεί το χρηματιστήριο του τουρισμού παγκοσμίως.

Τέλος, έγινε συνάντηση του Κυρίου Ευσταθίου Αλεξάνδρου Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κυρίου Διολέττα Παναγιώτη Εκπρόσωπο του Δήμου Σκιάθου με τον Κύριο Γιάννη Λιδάκη Εμπορικό Διευθυντή της Skyexpress, για την ενδυνάμωση των δρομολογίων της Skyexpress στο νησί.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1242565921591230647

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item