Χρυσοβελώνη και Καλτσογιάννης "τίμησαν" τον Χουντικό Δήμαρχο Βόλου

Πραγματοποιήθηκε, παρά τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων, πολιτών και φορέων, η τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπο του Απόστολου Παπαθανασίου,...


Πραγματοποιήθηκε, παρά τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων, πολιτών και φορέων, η τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπο του Απόστολου Παπαθανασίου, ο οποίος διετέλεσε διορισμένος Δήμαρχος Βόλου την περίοδο της Στρατιωτικής Δικτατορίας.
Στον βολιώτη δικηγόρο και συγγραφέα απονεμήθηκε ο "Χρυσός Σταυρός" της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων και το Εργαστήριο Λόγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Έντονη ήταν η αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του διαφωνόντας με την τιμητική βράβευση, του ΚΚΕ που με ανακοίνωσή του καταδικάζει την εκδήλωση τιμής, του Δήμου Βόλου που ξεκαθάρισε πως δε συμμετέχει σε τέτοιες διοργανώσεις, της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Βόλου" και του ίδιου του Υπουργού Παιδείας, ο οποίος έδωσε εντολή στα Γενικά Αρχεία του Κράτους της Μαγνησίας να… μείνουν μακριά!
Οι μοναδικοί παρόντες από τον πολιτικό κόσμο που παραβρέθηκαν προκειμένου να τιμήσουν τον κ. Παπαθανασίου ήταν η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Καλτσογιάννης. 

Related

Sticky 7411804746493885838

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item