Αγραφιώτης: Η φωνή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης γίνεται πιο δυνατή

Ο Άγγελος Αγραφιώτης, μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη Άγγελος Αγραφιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του με μήνυμα ...


Ο Άγγελος Αγραφιώτης, μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη Άγγελος Αγραφιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του με μήνυμα του για την επιτυχή έκβαση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη επικεφαλής στην Κεντροαριστερά.
Συγκεκριμένα ο κ. Αγραφιώτης αναφέρει:
Οι εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικοί πολίτες που έσπευσαν και τις δυο Κυριακές στις κάλπες της Κεντροαριστεράς, έδωσαν μια ισχυρή εντολή ενότητας στον χώρο.
Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας οτι αυτός ο πολιτικός χώρος δεν έχει λεηλατηθεί από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Η φωνή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης γίνεται πιο δυνατή.
Καθήκον μας είναι από σήμερα κιόλας να εργαστούμε όλοι μαζί για την οικοδόμηση ενός νέου φορέα που θα εκπροσωπεί τα οράματά μας σε μία σκληρή πραγματικότητα και θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα της τελευταίας τριετίας.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της, στον Νίκο Ανδρουλάκη για την σκληρή του προσπάθεια και σε όλους του υποψήφιους, που κράτησαν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης υψηλό.

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 2938331195026214279

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item