Δείτε το αερόστατο - καρδιά στον ουρανό του Βόλου για τις εκδηλώσεις της Πέμπτης (εικόνες)

Ένα κατακόκκινο αερόστατο σε σχήμα καρδιάς βρίσκεται από σήμερα στην παραλία του Βόλου "μαγεύοντας" περαστικούς, αλλά και τους...


Ένα κατακόκκινο αερόστατο σε σχήμα καρδιάς βρίσκεται από σήμερα στην παραλία του Βόλου "μαγεύοντας" περαστικούς, αλλά και τους συντελεστές των εκδηλώσεων για την φωταγώγηση της πόλης που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Πέμπτη.
Σήμερα έγιναν οι σχετικές πρόβες και το αποτέλσμα, μάλλον αντάμειψε τους εμπνευστές του!
Από αυτό το αερόστατο θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου! 

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δήλωση του ανέφερε:
Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της μεγάλης γιορτής της Πέμπτης, που θα υποδεχτούμε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, το Βόλο μας, ξεκίνησε. Και όλοι στελέχη και υπάλληλοι του Δήμου, χορωδία, οι μουσικοί της Συμφωνικής, ηθοποιοί, χορευτές και εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες- πινελιές.
Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα από τις πρόβες για τα μοναδικά χάπενινγκς που ετοιμάζονται και που θα φέρουν τη μαγεία των γιορτών, τη χαρά, το φως και την ψυχαγωγία πιο κοντά σε όλους μας μικρούς και μεγάλους.
Γιατί ο Βόλος που θέλουμε, που ονειρευόμαστε, που αγαπάμε, ο Βόλος που μαγεύει όλο τον κόσμο και για τον οποίο παλεύουμε, θέλει χρώμα, θέλει φως, θέλει ψυχή και αγάπη και όχι μιζέρια και κακομοιριά, σκοτινούς, μικρόκαρδους και στενόμυαλους ανθρώπους.
Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν για το απόγευμα της Πέμπτης, στην παραλία μας, για μια ακόμα γιορτινή περίοδο που όλη η Ελλάδα θα μιλάει για μας!


Δείτε εικόνες:Related

LIFESTYLE 4220259606852368792

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item