Ένσταση για ακύρωση κάλπης στο Τρίκερι λόγω «νοθείας»

Ένσταση για «νοθεία» στην περιοχή Τρικέρι - Μαγνησίας  είχε καταθέσει ο Ν. Ανδρουλάκης, μετά τις καταγγελίες που υπήρχαν στην περιοχή....Ένσταση για «νοθεία» στην περιοχή Τρικέρι - Μαγνησίας  είχε καταθέσει ο Ν. Ανδρουλάκης, μετά τις καταγγελίες που υπήρχαν στην περιοχή.   Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τρίκερι εμφανίστηκαν να ψηφίσουν 109 άτομα αλλά όταν τους ζητήθηκαν τα χρήματα από τη συμμετοχή των ψηφοφόρων, 327 ευρώ, δεν υπήρχαν. Ο δήμαρχος Ν. Πηλίου και υπεύθυνος του εκλογικού τμήματος Τρικερίου. Οι καταγγελίες πάντως έκαναν λόγο και για ψηφοφορία διά τηλεφώνου, όπου ο πολίτες έδινε τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας και εγγράφονταν στους καταλόγους.
Ποιοι ψήφισαν
Στο Τρίκερι της Μαγνησίας φέρονται να ψήφισαν συνολικά 109 πολίτες, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος για τον πληθυσμό της περιοχής, και βγήκε πρώτη η Φώφη Γεννηματά.
Έλαβαν:
  • Γεννηματά 74,
  • Ανδρουλάκης 20,
  • Καμίνης και Θεοδωράκης από 4,
  • Γάτσιος και Πόντας από 2,
  • Μανιάτης και Τζιώτης από 1 ψήφο και βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.
Πάντως, η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας του Ν. Αλιβιζάτου δεν έχει λάβει καμία απόφαση για τις εκλογές στο Τρίκερι. Παρότι, τις τελευταίες ώρες έχει γραφτεί στο Διαδίκτυο ότι η κάλπη θεωρείται άκυρη από την Επιτροπή.   
«Για την εκλογή στο Τρίκερι, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή δεν έχει λάβει καμιά απόφαση.  Δεν αληθεύει, συνεπώς, η σχετική πληροφορία, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.  Η Επιτροπή θα εξετάσει τη σχετική καταγγελία κατά τη συνεδρίασή της, σήμερα το απόγευμα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7588502318145050499

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item