Ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς στον Βόλο

Δύο πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν και ένας ανεστάλη σήμερα νωρίς το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο του Βόλου όπου και πάλι είχαν συγκεντρωθεί ...Δύο πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν και ένας ανεστάλη σήμερα νωρίς το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο του Βόλου όπου και πάλι είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Κίνησης Πολιτών κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων.
Ο πλειστηριασμός που ανεστάλη αφορούσε στην περίπτωση μίας οφειλέτριας που εντάχθηκε στο νόμο των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η γυναίκα κατάφερε να σώσει μια μεζονέτα στη Ν. Ιωνία εντασσόμενη στο νόμο, καθώς θα την έχανε για μία οφειλή 62.084 Ευρώ.
Τη ματαίωση των πλειστηριασμών πέτυχαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες που εμπόδισαν την είσοδο σε δύο συμβολαιογράφους. Στη μία περίπτωση επρόκειτο για μία αποθήκη σε  τριώροφη οικοδομή εμβαδού 1750 τ.μ. στο Βόλο, που επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό για τέταρτη φορά, με τιμή πρώτης προσφοράς 900.000 ευρώ και για οφειλές ύψους 900.000 ευρώ.
Επίσης θα εκπλειστηριάζονταν δύο οικόπεδα Ανώνυμης Εταιρίας στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, για οφειλές 913.185 Ευρώ. Το πρώτο οικόπεδο  έκτασης 2.652 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 530.000 υρώ και το δεύτερο βρίσκεται στη βιομηχανική μονάδα, είναι έκτασης 1.034 τ.μ., και η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 270.000 Ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλίας μετέχουν μόνο στους συμβατικούς πλειστηριασμούς και όχι στους ηλεκτρονικούς, που ξεκίνησαν σήμερα  διότι ακόμη δεν διαθέτουν πιστοποίηση στην πλατφόρμα της διαδικασίας.

Related

Sticky 2778090144921289335

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item