Απεργία την Κυριακή αποφάσισαν οι εμποροϋπάλληλοι του Βόλου

Απεργιακή κινητοποίηση οραγνώνουν την προσεχή Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι του Βόλου αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων. Ο πρόεδρ...Απεργιακή κινητοποίηση οραγνώνουν την προσεχή Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι του Βόλου αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κάιρας δήλωσε σχετικά:
Σήμερα και όλη την εβδομάδα οι παρατάξεις του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας εξόρμησαν στα πολυκαταστήματα και αγορές του Βόλου ώστε να ενημερωθούν εργαζόμενοι συνάδελφοι και καταναλωτές για την απεργιακή κινητοποίηση της Κυριακής καθώς και τους λόγους αυτής. 
Χαιρετίζουμε την όποια κινητοποίηση και κάθε μορφή αντίστασή και πάλης απέναντι στο Καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στις αντεργατικές πολιτικές που μας επιβάλλει, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από παρατάξεις συλλογικότητες και εργαζόμενους. 
Χαιρετίζουμε επίσης τις αποφάσεις εμπορικού συλλόγου Βόλου και Εργατικού Κέντρου Βόλου. 
Άραγε οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Μαγνησίας που τα προηγούμενα χρόνια έρχονταν στις κινητοποιήσεις μας για να υφαρπάξουν τον ψήφο των εμποροϋπαλλήλων που τώρα έχουν καταδικάσει σε εργασιακή δουλεία και ανασφάλεια που είναι;  
Που είναι ο κύριος Μεϊκόπουλος με τις βαρυγδουπες επαναστατικές δηλώσεις του ενάντια στο άνοιγμα των Κυριακών; Που είναι οι "Αριστεροί " κ.κ Μπαλής και Παπανάτσιου; 
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι, το μήνυμα θα το πάρουν σύντομα μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του μνημονιακού Μετώπου!
Καλούμε τους καταναλωτές να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ σε όσα καταστήματα ανοίξουν την Κυριακή και καταστρέφουν την τοπική οικονομία της αγοράς του Βόλου και οδηγούν στην ανεργία όλους μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να αντισταθούν στον εκφοβισμό των εργοδοτών και να πάρουν την ευθύνη των ζώων τους στα χέρια τους και να απεργήσουν μαζικά!

Related

ΒΟΛΟΣ 3832920930615351835

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item